Anrebasum Yeniannexx Cati kontrolu yapti mi doktor, doğum seklini biz daha konuşmadık 36+2 im. 38. Haftaya randevu aldim gec degildir umarim cati muayenesi icin
Seymabebgm Yeniannexx ya bende de nst sanci vikti acilmam yok acilmam olsun istiyorum ne yapcm sasirdm
Asaltntyr Yeniannexx sizin yine 1cm açıklık varmış benim hiç yok. Bugün 38+2 gittim nst de hiç sancı çıkmadı. Sabah öğle akşam yarım saat boyunca yürümezsen açılma olmaz dedi. Bebek de 3360 gr biraz daha durursam nasıl doğurucam bilmiyorum
Seldancr Bizde 38+1 olduk.Dün kontrole gittim 2950 çıktı.Açılmam çok önceden 1 ay boyunca öksürmekten 2 cm olmuştu .İlerleme var mı yokmu açılmamda doktor bişey demedi
Beto52 Seldancr Açılma olması sakıncalı bir durum mu acaba ? Bende bugün bel ağrısı ve kasılmalar var normal mi Doğum belirtileri mi ? 34 haftalığım henüz yarın doktor kontrolüm var inşAllah
Yeniannexx Seymabebgm Bende de sancı bel agrisi vs hicbir belirti yok sadece 1 cm aciklik cuma tekrar gel dedi bende inan nasil açıklık artar napicam bilmiyorum bilenler yazarsa hepimiz bilgileniriz 😕
Yeniannexx Asaltntyr Evlere kapandık insanın evde yürüyesi gelmiyor ki ama teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin deneyelim bakalım Insallah sizinde olur acilmaniz
Feridealbayrak Pilates topunda egzersiz yapın ve squat bndede 1 buçuk cm açıklık var 40+1 oldum bunları yapıyorum
Ceylan35 Feridealbayrak pilates topu olmayan napsin 🤣1cm acilmayla 3haftadir bekliyore 38+1 olduk nişanim geldi 3hafta önce ilişkiye girmekten de sakiniyorum 🤦
Asaltntyr Yeniannexx çıkıp ıssız bi yerlerde yürü dedi bana elimden geldiğince yapacağım. Egzersiz de verdi onları yapıyorum, hurma yemek, merdiven çıkmak da açılma yapıyor diyorlar inşallah işinize yarar