ay şaka gibi bende Doğum hikayemi yazıyorum çok heyecanlıymış sanki tekrar yaşıyorsun 🤩 herşeyden önce normal Doğum çok güzeldi 🤩 tüm acılara rağmen 🤗🤗
burayı çok seviyordum her gün gidip ayrı ayrı hikayeler yorumlar okuyordum yorum yapıyordum çok bilgi aldım herkese önerdim şimdi hikayemi Oğlan diye beklediğim kızım kollarımda uyurken yazıyorum şaka gibi gerçekten 9 ay erkek diyorsun doğuyor kız baba da annede Doğum masasında gülme krizine giriyor tabi neyse anlatayım 😂 süpriz kızım benim meleğim 😍 gelelim hikayeme bir çok açtım bebek gelmiyor 42 hafta halen doğurmadım gibisinden 20 Nisa’n gününe hafiften sancılarım vardı ama umursamadım o gün bide kontrolüm de vardı 41 haftam da bitmişti tam gittim ilk kez sancı çıktı doktorum yarın yine gel bakalım dedi Neyse eve gittim sancılarım devam ediyordu hafif ama eşime dedim biraz sancı hissediyorum flan sitem oda belki akşama gelir deyip durdu 😅 öyle böyle akşam 6 oldu baya da sıklaştı ama canım yanmıyor diyprum biraz daha vakti var sonra banyoya gittim nişanımın geldigi gördüm çöm heyecanlandım eşime dedim benim nişanım geldi bugün yarın gelir dedim akşam saat 11den sonra baya bi sıklaştı şiddeti aynı ama vakti kısaldı eşime söyledim Oda gel bi gidelim muayene etsinler olmadı geliriz dedi bende aynen öyle yapalım sabaha dayanamıcam dedim 12den sonra yani 21 Nisa’n olmuştu hastaneye geldik öyle böyle hemen Doğumhaneye gönderdiler bizi muayene için nts herşey iyi ebe geldi alttan muayene etmek istedi kadın 3cm açıklığın var eve yollayamayız yatış yapıyoruz dedi sancılar da düzenli bi şekildeydi ama ben çok hissetmemiştim bekliyordum tabi ama biraz heyecanlandım eşimide almıyorlar dı neyse tamam dedim bakalım sonuçta olacak yani odaya çıktım bana fitil verdiler ilk defa attım pıt diye 😂3de yatışım yapıldı biraz uyudum bi iki saat sonra sancılarım baya sıklaştı ve yatarak olmuyordu kalktım hareket ettim otur kalk yaptım ben 6da artık deidm gidiyim ebeye baya sıkıydı ama dayanılmıcak gibi değil abartıları sakın dinlemeyin gittim nts flan yaptılar o arada uyumuşum biraz iyi geldi alttan muayene ettiler ve ebe şok oldu 8 cm açıklık ve sen böylesin süpersin flan dedi 2saate doğurursun eşini ara gelsin dedi heyecanlandım ben 😂 hemen aradım gel dedim bi saatte sen gireriz Doğuma o gelmeden ben koridorlarda dolaşıyorum sağa sola bacaklarımı flan acıyorum sancı gelince çömeliyorum derin nefes alıp veriyorum bu çok iyiydi gerçekten ve kapıda beklerken eşimi çağırdılar beni dedim eşim gelicek o gelmeden doğurmam tamam dediler o gelince odaya gelecek beni aldılar flan ntsye girdim eşim geldi ay yatamadım ben ayaktayken iyi karşılıyordum sancıları ve 1 dk düşmüştü artık az kaldı dediler içerdede bi kadın bağırıyor ama nasıl hiç aldırmadım ben sonuçta kendim doğuracağım 😅
eşim sürekli masaj yaptı gülüştük flan öyle böyle 9 buçuk olmuş yarım daha beklicez artık sonlarda karşılayamıyordum gerçekten Aralık’larda hep dua ettim şükürler olsun karşılığı aldım çok fazlaca sonra o dogum yatağına gittim hiç korkulacak birşey değil eşimde yanımda tabi artık tamam geldi geliyor biraz yukarıdaymış inmesini bekledik ıkınma geliyor kaka gibi sanıyorsun ki kaka yapıcam kadın bana ıkın diyor ben diyorum ama başka birşeyler de gelir eşime diyprum sen sakın asagı bakma bak tamamı flan diyprum o ara bebegin suyunu patlattı doktor ve su yeşil gelmiş ben sonradan öğrendim tabi neyse güzel bi şekilde ıkındım ilk yapamadım ama sonra yaptım içimden fırt diye akıp gitti doktor maşallah Nur topu gibi kızımız oldu dedi biz eşimde nee kız mı şaka mı biz erkek bekliyorduk dedik beni Doğum masasında bi Gülme aldı 😂 sonra kızımı verdiler kucağıma öptük kokladık arkadan hemen eşide çıktı sonra üç dikiş flan atmışlar sanırım biraz iğneyi hissettim okadar ama ona bakmıyorsunuz Zaten kucagınızdakinden sonra babaya verdiler flan çok güzel di yaaa gerçekten isteyen herkese o an dua ettim rabbim kimseyi boş bırakmasın kızım simdi mavi emziği mavi battaniyesi kucağımda yatıyor uzun oldu ama anlatmak güzel di 🤩😅👍
sorularınız var sa cevaplayabilirim 😊🤗🤗
@adm sabitlermisiniz ☺️