AsliNur45 Kızlar bu gün 32 haftalık olduk doktor kilosu çok değil düşük dedi kilosu 1.635 boyunda 35 cm bana bi akıl verin moralim çok bozuldu 😔
AsliNur45 Nesizade05 hep sınırda gidiyordu bu sefer düşük biraz dedi böyle giderse 2500-3000 kilo doğar diyo doktor
Gunes_ Kk39 evimizden icecek eksik olmazdi oyleki sabah uyaninca ilk isim bir bardak bir icecek almak olurdu hamile oldugumdan belli esim net bir sekilde kisitlama getirdi dolap bombos geliyordu gozume ama kasa kasa portakall yemin ediyorum abattmiyorum belki gunde 400 ml portakla suyu ictim sonuc 34de 2.539 gramdi tabi daha fazla olan vardir ama cokda olmasindan korkarim seker olabilir
Zeynep_441 AsliNur45 Süt ve süt ürünleri Kaşar peyniri Sabah aç karnına pekmez 1-2 kaşık Muz Ceviz Nesguik yeme tavsiye etmiyorum ben bilinçsiz kilo aldırışı oluyor ve çoçuk sadece şişiyor oda kilo değil.şeker içeriği çok.
muhendisanne38 AsliNur45 yoğurt,kaşar peyniri, muz, taze sıkılmış portakal suyu, (ceviz, badem, fındık, kaju (acayip aldırıyor tavsiye ederim), Antep fıstığı) kuruyemişlerin tamamı, balık tavsiye ederim
zumra2020 Herkesin önerisine katılıyorum canim ama en önemlisi ne yersen ye ne icersen ic hemen sol yanina yat ve 15 dakika oyle kal bebege yediklerin daha hızlı bir sekilde geçiyor. Insallah kilo ve boy olarak haftasina ulaşır. 😇 benim minnos da 1 hafta geriden geliyordu 30.haftada 1465 gramdi haftaya 34. Olcaz bakalim kontrolümüz var ne durumda kilosu öğreneceğim. 🐣
AsliNur45 zumra2020 hep sol tarafıma yatıyorum her zaman aslında ama anlamadım neden kilo almıyor süt yoğurt yumurta yiyordum düzenli olmasa da Allah’ım inşallah öteki kontrol de düzelir
AsliNur45 Süt yumurta yoğurt yiyordum aslında ama düzenli değil bu hep sınırda gidiyordu kilosu bu gün gittim boyu değişmemiş hiç bir ayda
zumra2020 AsliNur45 bol bol evde kendin portakal suyu ic, muzlu balli süt yapip ic insallah kilo da alir boyu da uzar canım
perihankrkya AsliNur45 muz kasar peynir yumurta kaynatmasi ye kuzum ben hep yiyorum ben de aldım baya. Bebis de aliyor
Hduygu AsliNur45 kuzum bende aynı dudumdayım malesef iki hafta gerideymiş bebeğim. Bende 31+4 günüm😔 inşallah düzelir bu kilo boy meselesi. Bebek hem kosa hem zatıfmış. Doktor senin boyunda kısa değil aslında ama niye bebek kısa anlam veremedim dedi. İnşallah doktorun yanılmasıdır. Ailemizde de kısa boylu yok öyle ama doğmadan kesin bişey diyemeyiz
AsliNur45 Hduygu inşallah insan böyle şeyler duydukça morali bozuluyor ya ne yiyeceğimi şaşırdım artık 😔😔
Keremeral AsliNur45 her gün mutlaka muz yiyin sabah aç karına kabız olmanızı engeller ayrıca süt ve kuruyemiş benim bebeğim 32. Haftada 2350 gr dı
Kk39 Gunes_ herkeste farklı etki ediyor demekki badem ceviz gibi besleyici şeylere yüklen sen ozaman 😊