Mrvays Merhaba kızlar, doğar doğmaz bebeğe oda yapmayan anneler var mı neler aldınız neler almalıyız fikir verir misiz
Nesizade05 Mrvays ben almadım beşik var bi de babam dolap yapacaktı virüsten çıkamıyor şimdilik kıyafetlerini bile hurca koydum duruyor sağlıklı gelsinler de herşey olur
bilaloguzunannesi Mrvays biz tayinci olduğumuz için yapmadık bu yıl doğuya gideriz diye anne yanı beşik aldık puset aldık bebek arabasına suanlık gerek duymadık biraz ilerleyince alırız diye dolap olarak kendi yatak odası dolabima yerlestiricem doğumdan sonra dolap alırız sadece çünkü yetmeyecek gibi bos odama koyarım 😊
Tuos2306 Mrvays ben tam tersini yaptı oda yaptım ama daha hala kullanmıuoruz 🤣Oğlum 15 aylık ilk kez dün odasına yatagın kurduk ve gndüz burda yatsın dedik. Şimdi ikinciye hMileyim nasip olursa ikisi için yeniden bi düzrnleme yapacagız. Oda şu anlamda iyi oluyor bebeğin tüm eyşayaları odasında oluyor dolabı bakım malzemeleri herşeyi. Sadece bizm odada yatıyor. Düzen açısından bi odası olması iyi. Ama tabi boş odanız varsa eğer yoksada ona kendş odanızda bir köşe yapabilirsiniz. Eğer oda yapmayacaksanız bir beşik yeterli olur diye düşünüyorum. Kıyafetlerini kendi dolAbınızda bir yer açıp oraya koyabilirsiniz:)
ElifOncul Ben yapmayacağım, çünkü neredeyse 1 sene bizim yanımızda yatacak. Aslında bir misafir yatak odam var onu bebek odası yapacaktım ama şuan hiç o motivasyonda değilim. Hem zaten dışarı da çıkamıyoruz böyle önemli büyük parçaları da online alamam🤷🏼♀️
Ebru-isil Ben de oda yapmadım beşik ve şifonyerini aldım şimdi bile dolmadı kıyafetleriyle çünkü ilk etapta az kıyafet aldm hemen büyüyorlar diye. Bir de kendi dolabımızdan bir bölümünü bebek için ayırdım kışlık örgü vb şeyler orada duruyor. Yanımızdan ayırdığımızda şimdiki oturma odamı bebek odası yapacağım. -
Meriwa Mrvays valla bizde oda yapmıycaktık o yüzden ailelerimiz birbirinden habersiz 2 beşik almışlar biri ahşap olanlardan diğeri anne yanı ile birleşen tarzda bi dolap alıp geçiçektim ama virüs iş hayatımızı etkileyince memlekete kendi evimize gitmeye karar verince komple bi oda yapıcam nasipse benim görümcem doktor maddi imkanı olmasına rağmen oda yapmadı 2 yaşa kadar park yatak aldı bende öyle geçiririm diye düşünüyordum öyle uygun hesaplı olsun dersen mantıklı canm
Aybukeb Mrvays bende bu sene tayinciyim o yüzden oda yapmadım sallanan beşik aldım 60*120 bebek arabası aldım kıyafetlerini kendi gardorobumda yer ayıracam herşeyleri çok küçük zaten iki yaşına gelince odasını yapacam inşallah
sweethome1000 Mrvays BEN YAPMADIM CANM ŞİFONYERİM VARDI ONA KIYAFETLERİNİ YERLEŞTİRİCEM…ANNE YANI BEŞİĞİMİZ VAR … EV DEĞİŞTİRME DURUMUMUZ VAR DEĞİŞİNCE ODASINI YAPICAZ İNŞALLAH