Minik_avakado1 Merhaba ne zaman çift sayılara düşerim diye bekliyordum ve düştük teyzeleri 😊 aşırı heyecan ve merakla bekliyoruz gelmesininşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız bütün anne adayları olarak 🤲🏼
Minik_avakado1 Berfin_kycn ohh ne güzel inşallah kucağımıza alacağımız günde çabuk gelir 🤗 bu zamana hızlı geldik gibime geldi başlarda ben biraz zorluk çeksemde 😂
Berfin_kycn Minik_avakado1 bende çok zorluk çektim ya bacak krampları diş ağrısı bel ağrısı 🤦♀️😫zordu ama her gün sayıyorum azalıyor mu diye ne zaman doğack diye sabırsızlanıyorm vala😅😍
brcaky Ayy benimde son 100 bu zamana kadar çok rahat geldim, umarım bundan sonra hepimizin çok rahat geçer günleri🙏🏻😍
Minik_avakado1 brcaky Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun o minik bebeklerimizi alabilelim kucağımıza inşallah 😊
Minik_avakado1 AysenurSarenur evet bende aynı sanırım hepimiz aynıyız ya kavuşmanın verdiği heyecan ama beraberinde korku da 🤩
Minik_avakado1 Deletedmom337 Amin canım tek isteğimiz bu ya özellikle böyle bi dönemde ister istemez bi korku kaplıyor insanın içini