Merhaba arkadaşlar, bir gün buraya hikayemi yazabilmek hayal gibiydi hamileliğim sanki ay değil 9 yılmış gibi geliyordu özellikle ilk aylar hiç bitmedi hareket etmeye başladığı andan itibaren çok rahatlamıştım hareket ettikçe en azından iyi olduğunu bildiğim için rahat ediyordum. Güzel bir hamilelikti bana bir sıkıntı yaşatmadı hep doğal doğum yapmak istedim ancak doktor doktor gezdim karaciğer hemanjiomum olduğu için hiç bir doktor normal doğum riskini alamadı son bir ümitle bir doktor buldum normal doğumu onaylayan ancak 36. Haftadan sonra bebek küçük olmayınca oda sezeryan dedi kaderime razı olup tam 39. Haftaya gün aldık oğlum kandil günü 07.04.2020de doğdu zaten iki gündür hafif sancı gibi şeyler oluyordu insan doğuracağını anlıyor sanırım sezeryan olmasa kesin bir kaç güne gelirdi 😅 Sezeryan konusuda spinal oldum zaten toplam 10-15 dakika sürmüştür en fazla çok hızlı oluyor korkulacak bir şey yok anestezi zaten en kolayı iğne hissedilmiyor sonda uyuşunca takılıyor sadece çıplak olduğum için utandım o kadar birde çocuğun çıkma anında baya hissettim acı yok ancak his var olması daha güzel bence bebek çıktığı an çok başka bir rahatlama geliyor ❤️ Canım oğlumu getirdiler fotoğrafımızı çekip bana attılar sağolsunlar çok güzel bir şey evlat hep burada yazılan hamile kalmak isteyen ve hamileler için dua etmeye çalıştım lohusalığımdada edeceğim bebeğim 14 günlük oldu ancak sarılıktan tekrar hastaneye yatmak zorunda kaldık hamilelikte üzmeyenler böyle kötü süprizler yapabiliyor sanırım 🤷🏼♀️ Dua edin bizede ne olur şu illetten kurtulalım. Bizden bu kadar Allah nerede varsa yardımcısı olsun aratmasın, sağlıcakla kucaklara almayı nasip eylesin inşallahh 🙏🏻😊