Merveb46 Çıkartırken hep dışındaki folyoya yapışıyor sizdede oluyor mu elimle çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor bıçakla kazıyorum kazınmıyor çöpe mi atmalıyım https://hizliresim.com/5jnqKu
Mltmdfn Merveb46 benim folikasitimde buna benziyor imom görmüşsündür belki sıcakta bekletmemeye çalış hemen eriyen bir ilaç
Dkk 30 haftadır kullanıyorum . Hiç yaşamadım . Acaba eviniz çok mu sıcak yada güneş mi görüyor tablet 🧐
Merveb46 Dkk buzdolabında kalıyor ilaçlarımın hepsi niye böyle oluyor anlamıyorum 3.kutum bu her kutuda oluyor mutlaka
Eslem13esila Mltmdfn mrb imom kullanıyor musunuz hala ben almak istedim ama eczacı artık piyasada yok dedi de
cocukgelisimcianne_ Merveb46 aynısını bizde yaşıyoruz eşim deliriyor 🤷♀️ Ama ben içmeyip atıyorum hep boşa gidiyor
Mltmdfn Eslem13esila malesef bulamadım imom latte olarak vardı doktoruma sordum foliği bıraktırdı yerine vinalac diye içinde folikasitinde bulundugu bir vitamin ilacı kullanıyorum suan
gamze2234 Merveb46 bende yaklaşık 5 aydır bu ilacı kullanıyorum söylediğiniz sorunla hiç karşılaşmadım, mutfağımda güneş görmeyen bir çekmecede muhafaza ediyorum, Buzdolabına vs mi koyuyorsunuz ya sıcaktamı duruyor acaba 🤷♀️🤷♀️
Esraorhan Merveb46 bNada oluyor bazen dikkat ediyorum bazen de bakmadan direkt atıyorum ağzıma napayım🤷♀️