Merhaba güzel anneler öyle başkalarının doğum hikayesi gibi tereyağından kıl çeker olmadı benim doğumum ayrıca şunuda bilelimki her doğum anneye göre değişir aynı olmaz iki gündür şiddetli bel ağrısı çekiyordum Bugün tam 36 hafta olduk rutin kontrolüme geldik sabah saat 10.30 da (istanbul küçükyalı delta hospital hastanesine) nts bağlandım hareketleri çıkmadı düzgün doktorumda beğenmedi 3.300 kg olmuş kilosu kızımın bu arada sonra alttan bakıcam dedi yattım Allahım yarabbim böle bir çatı muaynesi yok canım öle yandıki doktor hanımın kolunu koparıyodum 1 cm açıklığın var dedi iyimi kötümü bilemedim ama doktorum okadar tatlıki kilosu iyi dedi ama kasıyosun dedi bebeği sıkıştırırsın dedi sen eve git dedi bişey olmassa sabah 9da aç gel dedi sezeryene alabilirim seni dedi ben şok daha 36.haftam ama kilosu iyi dedi neyse eve geldik iki kere istirfa ettim midem bulanıyor belim ağrıyor hareketleri az eşime çorba yaptırdım tam içicem derken bişey geldi wc gittim kan ama kıpkırmızı baya çok hemen aradım dr dediki hemen gel yatışını yapalım neye uğradığımızı şaşırdık bi geldim biri iğne yapıyor biri kan alıyor biri form dolduruyor Allahım dedim nereye düştüm kapıyı süslüyor eşim geldiler beni giydirdiler ağlamaya başladım yalnız başınıza ana yok kardeş yok ziyaretçi yok herşey yasak girdik ameliyathaneye heryerime bişeyler takıyorlar buz gibi Allahım dedim beni kurtar çok korkutucu dr geldi ağlama sakın dedi ağlayarak narkoz alma iyi değil dedi bu arada komple bayılttılar çünkü acil girişliydim öZel hastane olmasına rağmen bayıltma şeklini seçemiyosunuz acilim die komple bayılttılar son kelimem kızıma iyi bakın oldu😔 20 dk sonra bebeğim 40 dk sonra ben çıkmışım bir ağrım var size anlatamam bakın size tek önerim sakın sezeryen olmayın sakınnnnnn yarın doğumum var die post açmıştım ama ne yarını 1 saat sonra doğuma aldılar bebeğim yok yoğun bakım da Allah rızası için dua edin tez zamanda yanıma gelsin ona süt sağıyorum 2 saatte bir kalkıp çok zor yürüyorum inanılmaz zor size şuan yaşadığım duyguyu anlatamam bebeğim karnımda değil yanımdada değil Allahın izniyle inşallah yanıma gelsin iyi olup 😔 nekadar kalır orda bilmiyorum yarın sabah öğrenicem ben hepinize çok dualar ediyodum lütfen sizde benim ve bebeğim için bir dua okuyun kızımın adı lina benim ışılay dua eden herkezden Allah razı olsun ve herkeze hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim 🤲