Suleyigit Selam beybiler ben geceleri çok acikiyorum once diyorum yat sule ne yemeği bu saatte diyorum sonra diyorum bebeğin var senin karnında belkide o açıkmistir diyip ne bulduysam tikistiriyorum😂 sızdemi boylesiniz ?
TeacherS Suleyigit selam canım bende aynıyım maalesef bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ama fazla kilo almak tan da korkuyorum 😂 akşam yiyorum 2 saat sonra yine yiyorum şimdi yine acıktım 🙄
Deletedmom138 Suleyigit Her gece bir öğün yerim yıllardır alışkanlığım, hamile değilken kilo almıyodum ama şimdi hamilelikle kilolar alınıyor tabiki
nuryadaperi Suleyigit öffff son bir aydır ben de böyleyim yaaaa birden bire bir acıkma geliyor ve neler neler yiyorum sonra da yatınca acayip rahatsız oluyorum midem kötü oluyor yaaani. 5 aylık hamileyim bu arada ben de 🥴🥴
Suleyigit Deletedmom138 ya hamilelikten önce çok yemezdim ama suan deli gibi yiyesim geliyo doymuyorum sanki 😣
deletedmom126 Deletedmom138 yani şuan çevrimiçi olman mutfakta bisiler yedigin anlamına mı geliyor iremim😘❣️
Yasemin00 Ben yememege çalısıyorum sadece süt içiyorum içine azcık tarçın koyarak öle yapın derim canlarım yatacagım zaman acıkırsam oda normalde yemem sadece süt tarcınlı mide,alışınca istiyor çünki hep bide her gece yersek kilolar😱kalır vallahi 🤭
Suleyigit Yasemin00 ballı süt yapıyodu eşim suan şehir dışında o gelince yapsın olmadı tek onu içer yatarım 😂
Pnr-omr Ah ah oysaki ne çokmuş gece yiyen ne kadar çokmuş ben bir tek ben sanıyordum bende kendimi durduramıyorum uykumda gelmiyor ama bir şeyler yiyince de hemen uyuyorum 😄😄😄
Suleyigit Deletedmom138 haha yerim seni 😁 afiyet olsun söyleme aynen yoksa canım çeker usenirim yapmaya şu saatte 😜😚