37+1 de kanla karışık nişanım geldi, ılıl bi duş alarak hastaneye geldim 1,5 cm açıklıkla yatış verdiler ve ilerleme yoktu sürekli akıntım geliyodu kokulu ve koyu bi renkle nst sancım çıkıyodu ebeler zaten yardımcı olmuyodu hiç bi şekilde cuma akşamı yatmıştım cumartesi oldu açıklık 2 3 cm dediler ondan sonra daha açıklık yok bende pazartesiye kendi doktoruma ravdevu almıştım sancımı bari evde çekerim dedim ve çıktım pazartesi kendi doktoruma gittim akıntıyla beraber suyum da geçiyomuş yatış verdi tekrar doğum hastanesine geldim yine 3 cm açıklık var ilerlememişti suyumda da sızma görmedi ebeler sonra 6 saat kendi sancımı çektim öldüm öldüm dirildim nefeslerim kesildi ömrümden ömür gitti sanki gece 3.20 geçe ebe alttan muaneye edicem dedi suyumu patlatmış odaya gittim büyük abdestim gelmiş gibi hissettim meğersem bebek geliyomuş 10 dakika bile sürmedi gelmesi şükürler olsun 💙 bebek gelirken içerden bana zarar vermiş dikişlerim var dışardan da var ayağa kalkarken otururken bişe sokuluyo sanki bana çişimi yaparken yanıyo nasıl geçer bilmiyorum ama 6 saat kendi sancımla hastaneyi yıktım, oğluşumu kucağıma alınca tüm acımı kaybettim şükürler olsun sağlıcakla geldi allah herkesi tek nefeste kurtarsın ❤️