Merveyenianne Merhaba arkadaşlar, burdan öğrendiğim kadarıyla önemli birşey, fakat son durumlardan sonra eşimde bende işimizi kaybettik, gittigim hastane 500 tl fiyat çekti, sormak istediğim acaba daha uygun temiz bir yer öneriniz olabilir mi bana ? Teşekkürler..
SenaSrts Merveyenianne bn kimyalsal gebelik yasadigimda detayli ulturason cekilmisti ama asagidan bakilan bir ulturasondu ayni seydenmi bahsediyoruz bilmiuorum ama 150tl muane 160tl ulturason parasi vermistim. Istanbul basaksehirde.
Kbracoskun Merveyenianne şimdi şöyle ben Anadolu yakasındayim burda Koşuyolu görüntüleme merkezi var en ucuz orayı bulabilmistim sgkli 370 TL memnun kaldım gayet de iyi inceliyor ve bayan bı doktor Ayşe hanim
Merveyenianne SenaSrts sanırım alttan olmuyor, gebeliğin 20. Haftalarında yapılan organlara bakılan ultrason bu cnm
Arasil Ben Anadolu yakasındayım Zeynep kamil perinatolog doç. Dr Erbil Çakar , çok çok iyi özel bakıyor artık. 3. Doğumum olacak ilk defa bukadar ilgili bir doktor gördüm 1 saat en ince detaya kadar bakıyor. Geçen gebeliğimde 2 kere baktırmak zorunda kalmıştım doktor kabul etmemişti çok üstünkörü bakmış demişti . Ümraniyede 280 nakit vermiştim heralde
Arasil isilbeyaz çamlıca Medicana nın karşısında Akbank’ın üstünde özel muayenehane. Sibel açıkalın yerinde telefonla randevu alıp gitmiştim