Biranne00 Deriyy54 bende şuan 32+2 haftalık hamileyim 2-3 gündür benimde tek sol taraflı sırt ağrım var ve geçmiyor 😣
Deriyy54 2kizanasi amin inşallah canim seninkinde geçer 🤲🏻 göbeğimde yok fazla 4 aylık gibi küçücük bir göbek o yüzden sırt ağrısı biraz korkuttu :)
Deriyy54 Biranne00 benimde ilk başlarda sol taraftı kalbimin arkası çok fenaydı o geçti şimdi heryeri ağrımaya başladı ciğerlerim ağrır gibi ağrıyo
Sevdanur91 Biranne00 35 teyim bende aynı şekilde sol taraf sırt ağrısı oluyo bende yatmadan egzersiz yapıyorum ağrımıyo artık tavsiye ederim herkese
Biranne00 Deriyy54 aynen benimde şuan öyle canım sanki ciğerlerimin tam olduğu yer ağrıyor oturduğum yerden kalkıyorum hareket edip tekrar oturuyorum geçer diye ama hemen yine aynı oluyor gebelikte normal demek ki herkesde olduğuna göre 🥰
Nazzzz Hamilelikte sırt egzersizlerini aç youtube dan, kendi kendine yapmaya çalış ve sırt kaslarını güçlendir. Ben 31 haftalığım 1 haftadır yapıyorum çok fayda gördüm. Öncesinde uyku uyuyamaz yürüyemez oturamaz haldeydim ağrılardan.