Perimelik Selam arkadaşlar tam 12 haftalık hamileyim. Biraz önce tuvaletteyken kanamam oldu pıhtı ya da parça yoktu normal adet kanaması gibiydi çok az değil çok fazla da değildi. Korktum çok🙈 eşime söyledim hemen biraz bekledikten sonra tekrar tuvalete gittim bu sefer lekeler vardı sadece herhalde bi anlık bi kanamaydı diye rahatlatmaya çalıştım kendi kendimi. Sonra normal tuvaletim geldi gittim günlük ped temizdi ama tam temizlenirken kanamam oldu yine 😥 doktoruma danıştım hemen randevumuz cuma günü anlattım durumu istirahat edin Cuma’ya gelin dedi. Başına böyle bişey gelen var mı? Size de bi danışayım dedim 🙈 sabah ola hayrola dedik ama İçin rahat değil hiç.
Deletedmom137 Perimelik canım kesinlikle beklememen gerek Allah korusun riskli bi durum olabilir ona göre önlem alınır bu tür şeylerde beklememek gerek acile gitmelisin
Alazla Perimelik benim 10.haftamda kanamam olmustu bayaca. Cok fazla yürüdugum icin. 1 hafta yattim igne hap kullandim gecti
Kbracoskun Perimelik yavrum bı acile git sen muayene ol bekleme cumayı en azından progestan verirler bı bakarlar
Perimelik Safie Deletedmom137 Deletedmom137 ya ben de bekleme taraftarı değilim ama doktorum istirahat et Cuma’ya gelirsin deyince önemsiz bişeymiş gibi geldi arada kaldım 🤦🏻♀️
Safie Benimde 2 peçete kadar kanamam oldu bebeğe baktilar kalp atışına baktılar progestan verdiler cuma gunu
Gzmsydr Perimelik ben olsam direk acile giderdim cuma biraz geç riske girmeye değmez bisey yoksa da en azından içim rahat ederdi
Aknkbr Perimelik kan sulandırıcı kullanıyosan ondan da olabilir bende sürekli oluyo canım bi ara baya oldu hatta dr gittik hemen apar topar doğum sancısı gibi ağrı olmadığı sürece korkma ve çok aşırı kanaman olmazsada korkma dedi ara ara çok yorulunca hemen bnde de olur kanama alıştım ben artık
Perimelik Aknkbr yok kan sulandırıcı ilaç kullanmıyorum ama doktorum pregnom diye takviye gıda İçin ilaç vermişti bugün başladım. Demir, çinko, omega3 gibi gibi bir sürü şey var acaba onlardan olmuş olabilir mi diye düşünüyorum 🙄
Aknkbr Perimelik ayağının altına yastık al uzan çok sırt üstü yatma ya sağ yada sol daha çok sol daha iyi diyorlar geçmiş olsun inşallah atlatırız bu süreci birde lavaboda filan ıkınma ben 1 2 yaptım o hayatı onda da olmuştu geçer inşallah 🤲🏻
Perimelik Aknkbr sanki adet oluyomuşum gibi bi bel ağrısı başladı şuan. Psikolojik olarak kendi kendime de yapıyo olabilirim gerçekten çok korktum çünkü 🙈 internetten bütün risklere kanama nedenlerine baktım stres oldum bişey yoksa bile stresten olacak diye de korkmaya başladım bu sefer 🤦🏻♀️😫
Gunsss Perimelik lütfen doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Mümkünse randevunuzu öne çekin. Buradaki hiç kimse doktor değil. Şimdi kendinizi daha çok strese sokuyorsunuz. Streste bebeğe zararlı.
Aknkbr Perimelik olabilir canım bnde kan sulandırıcı kullanıyorum ondan ağrın olmadığı ve aşırı kanaman olmadığı sürece korkma allahın izniyle hiç birşey olmaz dilkat et sürekli dinlen geçer inşallah
Kbracoskun Perimelik kendini korkutup panik yapma sakın ama gorunmende fayda var senin anlattığına nazaran benim fazla kanamam olmuştu düşük riskim olduğunu öğrenmiştim ama ilaç kullanıp yerinden kalkmayinca atlatiyotsun Allah’ın izniyle belki de yerleşme kanaması korkulacak bişey yoktur sadece tedbirini al balım.. duygularını bebişinde hissediyor panik yapıp üzülme 💜
Suleyigit Perimelik ne sabahi nede cumayi bekle hemen acile gitmelisin nolacagi bellimi canım Allah korusun riskli biseyse nolacak git bence bekleme..
Aknkbr Perimelik allah korusun stres de çok etkiler bebeği hele Google dan bakarsan en kötü şeyler karşına çıkıyo için rahat etmicekse bi acile git için rahat eder 😊
noble Aynı durumu 6.haftada yaşadım hemen acile gittim düşük riskim vardı ve kese etrafında kanama vardı 11.haftadayım progestan fitil kullanıyorm 1 aydır hemen acile gidin beklemeyin
Dilantpz Perimelik beklemesen daha iyiydi canım aslında. Riskli şuan düşük tehliken olabilir. Bende yaşadım aynı haftalar progestan verdiler ve hiç ayağa kalkmadan yattım bir süre 25 haftaya kadar da ilaç kullanmıştım birkaç kez oldu çünkü kanamam. Cuma günü gideceksen sürekli yatmaya bak ayakta kalmamaya çalış derim içini ferah tut 🙏🏻
SenaSrts Perimelik canik benimde 8. Haftamda lekelenmem olmustu acil doktora gitmiştim kalp atisi vs iyiydi ama bnm lekelenmem kahverengiydi. Doktor rahmin buyugu icin bebek baski yaptikca rahimde kalan adet parcalari gelebilir. Adet gibi kirmizi kanaman olmadığı surece sıkıntı yok demisti. Bir tane igne vuruldum bide 10gun protestan kullandim tedbir amaclı. Bnce sen acilden git eger istanbuldaysan avrupa yakasinda esenler medipol hastanesinde nobetci kadin dogum doktoru var bilgin olsun.
Perimelik SenaSrts İstanbul’da yaşamıyorum. Uşak’ın bi ilçesinde yaşıyorum öğretmenim de görev yerim burası ve maalesef burda acilde Yardımcı olabileceklerini sanmıyorum kadın doğum doktoru yok zaten. Acil doktoru da yeni mezun rapor bile yazma yetkisi yok yanlış anlaşılmasın küçümsemiş gibi olmayayım ama yaşadığım be duyduğum bi kaç olaydan sonra pek gitmemeye çalışıyorum. sabaha kadar bekleyip kendi doktoruma gitmeyi tercih ediyorum o yüzden.🙈gece gece ağrım sancım sıkıntım olmaz inşallah 🤲🏻🤲🏻
Hav12316 Perimelik canım korkutmak istemem ama sakın hemen git ilk hamileliğimde aynısı oldu işteydim çıkınca giderim dedim erteledim kalbi durdu ertesi gün kürtaj oldum 2. Hamileliğim de de oldu hemen gittim serum iğne yaptılar gözetim altında kaldım çok şükür şuan 23 haftalığım ihmale gelmez