Bbee2929 0Cerenk uyku hali vardı fazlasıyla ve goguslerde hassasiyet ayrıca karın ağrısı ve şişkinlik hissi vardı
0Cerenk Bbee2929 Ysmn2735 Cupkek deletedmom126 kızlar çok teşekkür ederim ederim bakalım nasıl bir süreç olacak, merak içindeyim inanın🙏🏻Umarım güzel haber alabilirim bu ay🙏🏻
Ysmn2735 0Cerenk gögüslerimde sancılar olmuştu ve adet sancısı gibi değilde çok ufak ufak saniyelik sancılar oluyordu geceleri ve iştahım acılmistı bunlar adete 10 gün kala başlamıstı bende
Tuqceee33 Sık idrara çıkma, sürekli yeme isteği, göğüs ucu karıncalanması ve hassasiyeti olmuştu. Yalnız ben üşüttüm sanıyordum hep. Adetimde 3 gün geçti şehir değiştirdiğimden ötürü diye düşünmüştüm meğer gebelikmiş, ama malesef kürtajla sonuçlandı😢
0Cerenk Tuqceee33 çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah sana da inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir🙏🏻😔
Mrvcnn 0Cerenk ben hep regl olcakmıs gibi hissettim tipik regl hisleriydi hepsi hatta geciktim ama hala olacakmış gibiydi sonra test yaptım pozitif doktora gittim pozitif ama ilk bi kaç hafta hep regl olacakmışım gibi hissettim
sehrikarabulut 0Cerenk canım bende süt bezelerimin şişmesiyle anladım uyku yorgunluk kasık agrısı bi kac gün gün sonra test yaptım silik cizgi cıktı inanamdım tekrar yaptım oda aynı cıktı şimdi 9 haftalıgız🤲🏻😊
0Cerenk sehrikarabulut uyku belirtisini anlayamam sanırım çok uyuyoruz çünkü karantinada, sadece göğüsten anlayacağım sanırım🙏🏻
sehrikarabulut 0Cerenk şüpheleniyosan erken gebelik testi var canım onu yapabilirsin birliktelikten 15 gün sonra yapılıyor
0Cerenk sehrikarabulut her ay hep erkenden yapıyorum canım insan ümitlenmek istemiyor negatifi görünce canımız sıkılıyor o yüzden bekliyorum😔
sehrikarabulut 0Cerenk herşey vaktinde geliyor canım üzülme Rabbim geciktiryosa güzelleştiriyodr sabret bende hiç beklemedm anda hamile kaldım herşey Rabbimden sen istikrarlı bir şekilde Dua et inanki geri çevirmiyor Yaradan Rabbim gönlüne göre versin🌹
Btl_89 0Cerenk ilk göğüslerim ağrıdı adetime yakın birde midem yanıyordu aşırı derecede 8. +6 olduk bile
Tuqceee33 Btl_89 Allahım sana bağışlasın inşallah bir daha kaybetmezsin kuzu. Peki kürtaj sonrası neler yaptın kaç ay sonra tekrar hamile kaldın?
Btl_89 Tuqceee33 amin kuzum inşallah valla bişey yapmadım hiç de beklemiyodum hamile olmayı akışına bıraktım sadece 5 ay sonra hamile kaldım ben düşük yaptım parça atamadım kürtaj oldum
nursentlk 0Cerenk göz bebeklerim büyümüştü ve soğuk ter atıyordum onun dışında göğüs şişmesi falan olmadı bende. Vücut bu tepkileri verince test yaptık ve hamileydim Allah’a şükürler olsun