Gokcefeyza Merhaba hanımlar bende 10 haftalık gebeyim ve maalesef 15 gün önce eşimde pozitif çıkmasıyla şüphelenip bende yaptırdım. Benimki de pozitif çıktı. Evde izolasyon denilip tedavi başlanmadan eve gönderildik. Bende tat ve koku almama şikayeti dışında bişey yok. Hâlâ da gelmedi tat ve koku. Ne yapmam lazım yardım lütfen 😔
Kbrgnc Gokcefeyza bir arkadaşın kardeşi de pozitifmiş eşi de 4 buçuk aylık hamile ona da geçmiş şimdi kardeşi negatif eşi de 2 gün sonra tekrar test yapılacakmış bebege geçmiyor korkma canım Allah yardımcımız olsun
Kubrakurtulus1002 Canım stres yapma sakın. Hamile olmanın virüs açısından hiç bir olumsuz etkisi olmadığını söylüyor Profesörler. Kordondan bebeğe geçme gibi bir ihtimalide yokmuş. Normalde kullandığın vitamin ve kan ilaçlarını aksatma. Onun dışında bağışıklığını güçlendirecek şeyler tüketmeye çalış bol bol meyve, sebze ye. Durumun iyi olduğu için eve göndermişler demek ki. Çünkü hamile bir tanıdığımda virüse yakalandı hala hastanede yatıyor ve durumu iyiye gidiyor. Onda nefes darlığı vardı ama.
Gokcefeyza Kubrakurtulus1002 çok şükür benim nefes darlığım yada öksürüğüm olmadı. Sadece tat ve koku alma hissi gitti 20 gün olacak hala yık çok kötü bir durum 😔
AyCngl Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatırsınız. Yediklerine çok dikkat et. Meyve, sebze, bol su ve kefir içmenizi öneririm. Pozitif olmaya çalışın inşallah geçecek. Allahım yardımcınız olsun..😔🙏🏼
hhb53 İnşaAllah en yakın zamanda iyileşirsiniz cocuk içinde endise etmenize gerek yok anneden bebege geçmiyormuş güzel beslenin
adaveannesi_ İşe yarar mı bilmiyorum ama ben bir limon sıkıp içiyorum suyunu. Gebeliğiniz, tansiyonunuzu etkilerse sakın yapmayın. Ama ben iyiyim.
Emk5341 Gokcefeyza çok geçmiş olsun kuzum. Benim de eniştem ve üç yeğenim de pozitif. Evde karantinadalar. Bol bol meyve-sebze ye. Ekmek, makarna gibi karbonhidrattan uzak dur. Aç karnına sumaklı su iyi geliyor diyenler de var. Allahın izniyle atlatacaksın inşallah.
Semiha89 Gokcefeyza gecmiş olsun bari sizi yatırır tedavi etselerdi. Doktorlar vitamin öneriolar hatta imkanınız varsa meyve sıkacagı alın portakal sıkıp için. Birde bu dönemde dr ler kan sulandırıcıya önem veriolar sanırım bunu da limon sağlar. Folik asidinizi ihmal etmeyin lütfen. Semptomlar azda artsa ihmal etmeyin hast gidin.
Gokcefeyza Semiha89 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum zaten gebeliğin başından beri. Hergün de limin portakal meyve yemeye çalışıyorum+ vitamin ilacı kullanıyorum. Tat ve koku alamamk çok kötü bir his.😔
yagmur91 Gokcefeyza canım düşünme sürekli coronayı. Güzel beslen. Bol su iç. İnşAllah geçicek. Herkesin ağır geçicek diye bir şey yok. Hamilelik diğer insanlardan daha ağır geçirmesine neden olmuyormuş. Geçicek korkma🙏
Semiha89 Gokcefeyza evet bende de var cidden o duyguyu kaybetmek kötü. Genizle baglantılı galiba…ordan bişileri işlevsiz gibi hissediyorum
Nurrrrr Gokcefeyza canım bol sarımsak ve soğan tüket birde günde 1 bardak portakal sıkıp iç azıcık limonda sıkabilirsin c vitamini en azından bağışıklıklık kazanmaya bak gecmiş olsun Rabbim şifalar nasip etsin tez zamanda atlatırsınız İnsallah ❤️
TAkilicci Gokcefeyza merhaba geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız.. eşiniz pozitif çıktığından beri aynı evde misiniz ?
Prensesannesii1 Gokcefeyza canım geçmiş olsun bende 24 haftalık hamileyim banada korona teşhisi konuldu evde karantinadayım, atlatıcaz inşallah kötü düşünme, evde yemene içmene dikkat et sadece ilaç kullanamıyoruz çünkü hamile olduğumuz için tek çaremiz kendimize iyi bakarak bu hastalığı atlatmamız