Arinarina Merhaba arkadaşlar 29 haftalıkken 1900 gram olan bebeğim 33 haftalik ta 2 kiloydu 3 haftada 100 gram almıştı bu gün 35 +1 im doktora gittim 3kilo 60 gram dedi bu nasıl iş anlamadım bilgisi olan varmı
Sibelgokhan Arinarina sasirtici gerçekten bende 31 haftalıkken gitmiştim 1500 kiloydu 33 de gittim 2100 olmuştu yani 2 haftada 600 gram almış olabilir canım bit kerede hızlı kilo almistir
Ylz34 Arinarina merhabalar zaten bebek son haftalarda hızlı kilo alır birde doktorların kilo ölçümü tahminidir yüzde yüz ölçüm yapamıyorlar eksik yada fazla çıkabilir
Naimeismail01 Arinarina canım bebekler son haftalarda çok kilo alıyor zaten ama bazen tam doğru ölçülmüyor
Naimeismail01 Arinarina zaten tam tamına çıkmıyor canım suyun faZlalığı hakkında da herhangi bir bilgim yok maalesef canım😊
Zlhb Arinarina doktor ama kendısı tartıya koyup ölçmüyor hoş öyle bile olsa tartıda bozuk olabilir😀 sonuçta anne karnında kesedeki bebeği tahmini ölçüyorlar boyunu kilosunu cıhazlardan yanılma payı yuksek olabılıyor elbette
Zlhb Arinarina belkı 29 dakı ölçm yanlıs olmustur benım 28 de bundan düşük çıktı epey ona bıle bayağı fazla dedı son ölçümler daha doğru sankı bırde ultrasyonda her zaman doğru ölçüm olamayabılırmiş bebeğiniz sağlıklıysa sorun yok☺️