Bebgim Kızlar selam.. 37+5 günlük hamileyim oglum olucak. Pazartesi kontrolum vardi 3 kilo 109 gramdi Bugün acayip derecede catim ağrıyor yuruyemiyorum agridan karnimin tam altı vajinanin tam üstü yani Orası da çok agriyo. Sizde durumlar nedir doğum yakın o yüzden mi ki 😕
Ceku Bebgim 37+6 canım bende bi belirti yok ağrı sızı falan bebeğimin hareketleri çok yavaşladı senin nasıl
Ceku Bebgim geceleri bacak kalça ağrısından burun tıkanıklığından uyuyamıyorum dönüp dönüp duruyorum 😔
Bsrayldrm Bebgim 37+4 olduk bizde biraz aşşağıya doğru baskı ar göbek aşşağıya indiği için ama sancım YÖK henuz sanırım daha gelmesine çöok var
TubaMustafaDurmaz Bebgim bende aynı durumdayım hem çatı ağrısı hem kalçamın kemiklerinin batması acaip acıyor bakalım doğum yapmayı bekliyorum bende 37+4 günlüğüm ❤💝😍
Canann Bizde 37+ 3 uz. Bnmde hareket edince vajinama bir sızı giriyor hep cişim varmis gbi bir agri ve baski var kasiklarimda usuttummu artk dogum yaklasti ondanmi anlayamadm bizimde hareketlerimiz azaldi yeri daraldi dye sanrm
Bsrayldrm TubaMustafaDurmaz vallahi ben bu hafta gelir diyodum herkesçe gelir diyodu aama maalesef doktorda 40. Haftayı görür dedi hayırlısı 💕💕
Ruzgargulu Ben de 37+5 aynı durumdayım,yatarken kalçam ağrıyo,kalkıyorum ,yürürken aşağısı acıyo,sezeryan olup da gün aşan var mı?bana 38+6diyor