Reynizz Arkadaşlar ağdaya gidemiyorum malum bana önerebileceğiniz bişi varmı nasıl neyle temizleneyim 🤷♀️ bilemedim
Esratpll Reynizz ağda biraz riskli oluyor hamileler genellikle venüs mor olanı kullanıyor bende dahil tavsıye ederim ve agdaya alıskın bi kıl cilette cok kalınlasmıyor
Aysema Reynizz Keşke bir su olsa icine otursak kalkinca hop tertemiz olsak😂😂 Ben veet hassas ciltler icin olan aĝda bantlarini kullaniyorum. Hem cok az tahris oluyor hemde yapiskanligi cok iyi. En rahat cozumu boyle buldum ben.
Selimem Boy aynanın karşısına geç otur yere bacakları aç canım gördüğüne Ağda sür Çek ben öyle yaptım kalan ulaşamadığım yerleri jilet vurdum kalanları epilasyom sürdüm 30 haftalık benim
Dilekcetin Ağda makinam var ve boncuk ağda kullanıyorum rahat ve temiz oluyor.jilet ve tüy dökücü krem tavsiye etmem.bu dönemde horman değişikliği vs derken jilet daha kötü. Tüy dökücü krem de hamilelikte riskli diye biliyorum
Suuzanalparslan Ben de kendim ağda yapamıyorum ama ağda bantları nasıl hiç kullanmadım çok acıtıyor mu yoksa bi kaç seferlikte olsa jilet yapılabilir mi
1prens1prensesannesi_ Reynizz normalde hep ağda yaptıran birisiyim.. Malum kapalı kuaförler. Dün jiletle alayım dedim. Ay 15dkda çıktığım duştan 1 saatte çıktım herhalde.. Güler misin ağlar mısın halime.. Çok zorladı beni çokkkk..
Alyami Meliskaya hemşire eldiveniyle cnm bildiğimiz beyaz eldiven geçen hafta duşa girdim hiç görmediğim halde ayakta ayagağımın birini tabureye koydum o şekil aldım hiç bişi kalmadı koltuk altımı bile aldım. İlk almak istediğinde sızlıyor ama devamı su gibi geliyor acımıyor ağda gibi erken de çıkarmıyor cnm
30ekim19 Reynizz pierre cardinin tüy dökücü kremi var bende ondan sipariş edicem 8 10 dk beklemene gerek yok sadece 3 dakika yeterli fiyatıda şuan 18 tl canım bende bunu kullanıcam
30ekim19 Reynizz https://www.avrupanetworking.com/pages/catalog.xhtml burdan sağdakini seçip bakbilirsn
Sedatrk Reynizz Venüs Gillette kullanıyorum mor rengini aşırı rahat oluyor hem sert çıkmıyor hemde tahriş edip kesip kanatmiyor rahat rahat alıyorum fiyatı biraz pahalı gelebilir ama çok uzun süre gidiyor bı dene istersen
YagmrK Reynizz aynı sorun bende de var ayna da koydum olmadı göremiyorum anam bişey göbekten karnım filan kasıldı 1 saat sürdü jiletle bide veet tüy dökücü deneyeceğim 🤦🏻♀️