Susam34 Melisabkc yatağınızın alt kısmı açılıyor mu acaba ? Sistemi nasıl rica etsem paylaşır mısınız
Damla0909 Çok begendim. Allah sağlıkla huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin. Yavrunuzu kucağınıza sağlıkla alın insallah 🙏🙏
Ozlemkubra Melisabkc çok güzel olmuş sağlıkla doğaun büyüsün inşallah 😍 sepetleri sorucam ben trendyoldan mı aldınız başka yerde de varmıydı set olarak gördüm 5li birde babyjem tarak yumuşak uçlu mu set güzelmi
Melisabkc Ozlemkubra trendyolda bide kendi sitesinde var ocean home textile babyjem set gayet güzele benziyor valla 😊
Esraorhan Ozlemkubra sepetleri aynıları bende de var ben koçtaşın kendi sitesinden aldım orada daha uygun oradan da bakın isterseniz🤗
Esraorhan Melisabkc aaaa benım sepetlerimden 😄🤗 çok cici olmuş sesiyle şenlensin İnş, güle güle büyüt canım
Melisabkc Esraorhan sepetlerin içine ne koydun sen😄 ben hala tam ne koyacağımı bilemedim 🤷🏻♀️ özellikle büyük boylarına
Esraorhan Melisabkc bendr iki boy var bi büyük bi küçük, büyüğe bezlerini, küçüğe bebe yağını kremi filan koycam