Zeze03 hande123 düz yatmıyorum bende yan yatınca kalça kemiğim benimde acayip acıyor su boyunlar için kullanılan yastıklar var onlardan buldum belimin altına ondan koyuyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim cnm
Zeze03 meltemerdem bnm henüz yok ama çöpü arkadaşımda bu haftadan sonra mide bulantısı başlamış sanırım normal inşallah geçer cnm 😧🙏🏻
Zeze03 Aysenn evet bunu dediler sağolun bende boyun yastığı buldum yumuşak oluyor belimin altına koyunca fayda etti cidden sağolun 😁😁😁
Zeze03 Elif1ekim ayy sorma gün geçtikçe tırsıyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimden oluyor sanırım bide herkes öyle bir anlatıyor ki ister istemez panik oluyorum hele yalnız kalıp düşününce bacaklarımın eklem yerleri falan titriyor oluyor şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım 😁😁😁
Zeze03 YaseminErol karnın şiştikçe nefes almamız zaten zorlaşıyor cnm bence normal Doğumdan sonra geçer artık amannn boşver nasıl rahat oluyorsan öyle yap horla gitsin 😁😁😁
Zeze03 Zeweyy ters derken baş aşağı mı yoksa diğer türlü mü bnm 24 de kadar baş aşağıydı şimdi yukarı dönmüş bida aşağı döndü mü bilmiyorum zaten daha erken hemen dönmesin 34 gibi dönebilir 😁
Zeze03 Tgbrl geçmiş olsun çok işte aşağı yukarı problemlerimiz hep aynı inşallah daha fazla ağrı çekmeyiz napalım artık katlanıcaz 🙏🏻😁
TugbaLafci Zeze03 bende gribim canım 29+4 olduk koca kafalı Oğluşum 2 hafta önden gidiyo 🤦🏻♀️😊 Mide yanması içinde rennie önerebilirim çok etkili 🤗🤗
Busee Zeze03 valla cok kotu sakin sakin grip olan birine yaklasma mumkunse yanyana bile gelme cok zor oluyo hamileyken ilac kullanamiyorsun bide bakanin yoksa benim gibi hala devam eder hastaligin.hala iyilesemedim 1 haftayi gecti
Zeze03 Sara kalça kemiklerim yan yatarken Benm acayip agrıyor boyun yastıklarından buldum ortopedik ondan bekinin altına koyuyorum yatarken fayda ediyor nefes alırken zorlanıyorum yere oturamıyorum eğilip kalkarken karnım acıyor bnmde 😁
Zeze03 ozdenarda kilosu en son 24 te 1300 grmdı şimdi bilmiyorum daha gitmedim cinsiyeti erkek 😁 herkes saçlı olacaktır diyor bakalım artık
Hnfth Zeze03 maşşlah 24haftada kilosu öylemiydi 😍😍💙 benmki 26+3te 895gramdı o zaman benm bebişim baya ufak bişe olcak 😆🤔🤔🤔🤷♀️🤷♀️😥
Zeze03 Elif94 yalnız değilsin tabi bizde aynılarını yaşıyoruz 😁 ama inşallah daha fazla ağrılarımız olmaz
Zeze03 BurcuUur evet hatta enfeksiyon mu var dedim doktor yok hayır dedi baskı yaptığı içim devamlı çiş hissi geliyor banada yapıyom çıkıyom sanki bida geliyor 😧
Zeze03 Berra ya bende yaptırıcam ama şimdi yaptırmak istemiyorum birini yaptırırım diğer yerden patlak verir bide şimdi onla uğraşmak istemiyorum diş ağrısı çok kötü allah kimseye vermesin
Zeze03 TugbaLafci bakayım cnm bu arada aynı bnmki gibi benimde oğlum kafası haftasına göre iki hafta önde 😁 koca kafalılar 😁😁😁😁