Eminemasalduru Anneler bu virüs nedeniyle civil internet sitesinden alış veriş yapan annelerimiz varmı ? Siparişleriniz elinize güzel ulaşıyor mu?
Glsacar32- Eminemasalduru bende bikaç kez alışveriş yaptım on günde falan elime ulaştı ama hepsinde çok güzel geldi☺️Rahatlıkla alabilirsin
Emel2328 Eminemasalduru canım bende zıbın tulum alt pijama filan aldım gayet güzel geldi üç iş günü diyor ama sekiz günde geldi onun dışında bişey yok
Eminemasalduru YagizAsyaMom çok teşekkür ederim canım bende sipariş verdim bu dönemlerde her yer kapalı sizlere de danışmak istedim 🙏♥️
Eylulikraninannesi Paketleme sine bende hayran kaldım ama ulaşması uzun sürüyor bu dönemde haberin olsun canım kıyafet ve deterjan aldım beğendim ama 29unda sipariş vermistim 15 inde geldi ona dayanabilecek sen ver sipariş ☺️
Eminemasalduru Eylulikraninannesi mecburen dayanacağız canım bebeğe hazırlık yapmamız için her yer kapalı mağlum şu dönemde inter sitelerine sardık 😊
Eminemasalduru Glsacar32- bende yeni sipariş verdim canım mecburiyetten teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ☺️
Eylulikraninannesi Eminemasalduru acik olan yerlerde var canım ama en güvenilir yine netten sipariş bence bende öyle yapıyorum öyle yapmaya devam da edeceğim ,🥰
Deletedmom138 Eminemasalduru Ben biberon aldım üç günde geldi sorunsuz, güzelde kargolanmıştı minik koli içinde geldi