Pelin000 Rahim filmini nezaman yaptirdiniz adeten hemen sonra diyolar ama ben 17 gununde yaptiricam bir sey olur mu
sukayhanacar Pelin000 adetin biter bitmez yapılması lazım 17. gün olmaz canım yumurtlama olmaması gerekir rahim duvarının kalınlasmaması gerekir boşu boşuna çektirmiş olursun
Esratpll Pelin000 adetten sonra en geç 5. Günü gelebilirsin dedi bende 4. Günü cekilmiiştim 2 gün sonra sürekli ilişki yasadık 7 gün sonra hıc ilişki olmadı rahatsızdı eşim oysaki o ay hamile kalmısım anlatmamım sebebi ilacında etkısı var ve yumurta catlıyor ardından
Esratpll Pelin000 adetten sonra en geç 5. Günü gelebilirsin dedi bende 4. Günü cekilmiiştim 2 gün sonra sürekli ilişki yasadık 7 gün sonra hıc ilişki olmadı rahatsızdı eşim oysaki o ay hamile kalmısım anlatmamım sebebi ilacında etkısı var ve yumurta catlıyor ardından
Degisken Adetin 10. Günü çağırmışlardı. Ve o ay korunma olmasın yada olsun demedi bana. Ben o ay olmasını istemedim. Diğer ay denedik oldu. Ovulasyon testi de almıştım. Hassas testlerden instagramdan
sugarbabe 3 yada 4. gündü sanırım.yumurtlama olmasın diye .ki bide bir gün öncesinden kan testi yaptılar gebelik var mı diye düşün.