Anrebasum Mucizebebegim3 Canim 36+2 de 2.900 gr 48 cm. Dun gittim. 38 de tekrar cagirdi cati muayenesi icin. Onerim sut, badem , muz, bal tercihe bagli pekmez katip blenderden cek iç cok faydasini gordum insallah sen de görürsün.(burada görmüştüm bu öneriyi)
ecem_altin 34+5 te kontrole gittiğimde doktor bi hafta önden gittiğini söyledi kilosu 3200 olmuş bile şimdiden diye 🙊 bugün 35+2 deyim pzt günü tekrar gidicem nst ye bağlanıcam 2. Kez kilo önden gittiği için doğum şekli de doğum zamanı da şimdilik söylemek erken diyor. Bakalım beyimiz n zaman teşriflerini buyurucak 👼🏻👼🏻♥️ Umarım olabildiğince vaktini bekler 🧿
Mucizebebegim3 ecem_altin Insallah bekler canm seninkinin kilosu baya guzelmis sagligida guzel olsn insallah hayirlisiyla kucagina alabil insallah 🙏
Mucizebebegim3 kbrsrkn Canim benimde hep cocuguma gidiyordu bend dikkat ediyordum bak 8 bucuk ayda sadece 6 kilo aldm . Bu ay 2 kilo almisim onun sadece 550 grami bebegme gtmis ona moralm bozuldu .Demekki bazen gercekdenbebegn duraklama donemi oluyor kiloda cunku onun icin elidmen geleni yaptim ustelik ignede kullaniyorm gobekden garip birsey..
Mucizebebegim3 Yelz_91 canim sutun icine pekmez karisitrp iciyorm sabah 2 yumurta yiyorm yemek aralarina ara ognler katiyorum . Yesil mercimek karisik salata vs cok yiyorm ette her yemege kiyma seklinde katmaya calisiyorm bence bunun yedgmzle alakasi yok ya herseyi yapiorm cunku
Yelz_91 Mucizebebegim3 benim kız oğlna göre küçük doktorun dediği kızın minyon olcak tekiz gbelik olsaydı kızın yine bu kiloda olurdu dedi🤔ama son hftlarda 30 dan snra inanılmaz kq alıyorlar 3 hftda 600 gram almştı bmimkiler
Busraozdemir07 Bizde 36+3 ken gittik doktora 2800 dedi gayet normal bebeğinizin kilosu. Kilosunun çok olması ıyi bisey değil. Ablamda doğum yapmıştı 3200 dediler ultrasona göre ama yegenim 2750 doğdu. Her zaman yanılma payı vardır. Bu haftalardan sonra artar endişe etmeyin 😊🙏🏻
Mucizebebegim3 Busraozdemir07 Iste onu dusunureke yakin zamanda dogursam daha da kilo vercek bu sikinti olmaz mj