Sibelyunusamine Kızlar aranızda yerleşme kanaması yaşayan oldumu ve adetten öncemi tarihlerini biliyormusunuz?
Kekmez Sibelyunusamine hamileysen yada hamilelikten şüpheleniyorsan kanama normal değil yakın bir sağlık kuruluşuna git bence
Miniminilina Tam adet tarihi civarında oldu.peçeteyle silince geçecek kadar oldu.çok canlı kırmızı değildi.kahvemsi bir kandı
Gizemalya Ben yaşadım 6+2 de oldu geçen pazartesi oldu ama benim fazla geldi pembeydi ama çok korktum hemen doktora gittim yerleşme kanaması deri şükürler olsun şimdi iyiyim bidaha olmadı ama düşük tehlikesi olabilir diye 10 gün hiç kalkma uzan dedi
Sibelyunusamine Hamileyim 10 haftalık ben yaşamıştım ama adet tarihim gelmeden on gün kadar önce birde yerleşme kanaması yaşayanların genelde erkek bebegi olurmuş böyle birşey duydunuzmu
deletedmom99 Sibelyunusamine yok canmm ne alaka ben iki gebelgmdede yasamdm digeri erkekti bunun cinsytnide ogrenmdm daha😂
Minikmucizem8 Adetime 3 gün kala oldu bende , kahverengi lekeydi bi iki damla gibi geldi sonra kesildi adet olucakmisim gibi agrim da vardı tabi adet oldum sanmıştım