Baharuras1321 Merhaba güzel anneler 28. Haftama girdim bugün kontrole gittim bebişim 1 kilo 300 gr olmuş boyuda 24 cm normal mi doktor gerçi iyi dedi ama sizlwrede sorim aynı haftalar da olan varmı kendim 50 kiloyla hamile kaldım şu an 58 kiloyum
Sevgigursoy Baharuras1321 29 haftalıkken 1560 gram 41 cm di ,52 işe gebe kaldım şuan. 62 kg olmuşum , günde yaklaşık 3 lt su içiyorum ben
tugce67-67 Baharuras1321 bende tam 28 kiloyum daha bebişim kilosunu bilmiyorum bir hafta sonra kontrolüm var.55le hamile kaşdım 66 olmuşum😥biraz hızlı gidiyor kilom
Busimss Baharuras1321 27.haftadayım 1,014 kg 34 cm di oglusum bakalım haftaya gidicez kaç olmuş göreceğiz nasipse ☺️
Bsrcydbs Ben korkuma gidemiyorum hastaneye ilişkiyi yasaklama sebebi son aylara girdiğin için mi yoksa senin bi şikayetin üzerine mi
Sevgigursoy Baharuras1321 teşekkür ederiz , boyu yanlış anlamış olabilirmisiniz acaba , haftasına göre uyumlu gidiyor dedi doktorum bana
ElifOncul Bazı doktorlar baş popo mesafesini söylüyor bazıları ise baştan ayak ucuna kadar söylüyor. Sizinki belki baş popo olablr normal dediyse normaldir canm
Baharuras1321 belosunannesi36 valla doktor erkek ti soramadım eşimin yanında açıkçası son aylar olduğu içinmi anlamadım
Taskinalp Haftada 1.2 kg . Yarın 28 olacak. Bende 50 kilo ile hamile kaldım şimdi 61 kiloyum. Sanırım biraz hızlı gidiyorum🙈 Bu arada bana da ilişkiye girme dedi ama nedeni plesantanın rahim ağzına yakın olmasından dolayı. 2 hafta sonra yeniden kontrole gideceğim umarım yukarı çıkar.