Gzdnr2113__ Zynpblc bende tam tersine yiyemiyorum 21 haftalığız 3.5 kilo vermisim gecen ay hic kilo almayanlardanım doğum sonrası sütüm olmaz yine diye korkuyorum açıkcası etrafımdaki herkes öle diyo
Gzdnr2113__ Zynpblc bende tam tersine yiyemiyorum 21 haftalığız 3.5 kilo vermisim gecen ay hic kilo almayanlardanım doğum sonrası sütüm olmaz yine diye korkuyorum açıkcası etrafımdaki herkes öle diyo
perihankrkya Zynpblc bende de var o acikma yiyiyorim 3-4 dk tekrar acıkıyorum napıcam böyle birde dünden beri mide bulantısı yaşıyorum yiyiyorum ama midem neden bulaniyor bilemedim hic böyle olmazdı 25+1 im
Zynpblc perihankrkya mide bulantısı çok kötü ya benim kızımda 3 buçuk aylıkken bitmişti şimdi oğlumda geçmiyor prilamm kullanmazsam mahvolcam
Yaman Zynpblc amin cnm insallah artik iyice heyecanlanmaya basladik odamizda geldi bi an once kucagima alasim var merak var 🙂