DamlaNur29 Ergullfusun banada verdi 3 gün kullandım ama şuan hala devam ediyor sarı akıntı ve koku acaba normal mi yeşil olunca korkmalıyız dedi doktorum ama seninki yeşil mi sarımı canım
Merph Merhaba kızlar! Benim de hamileliğin belli bir döneminde başladı şuanda 25+4 deyim krem kullandım böyle tampon gibi ama hiç faydası olmadı Allahtam kaşıntı yok ama beni rahatsız ediyor sürekli günlük pet kullanıyorum
nazsimaova cerengcan yok cnm korkma tedavisi var bndede son haftalarda enfeksiyon cogaldi hem idrarda hem vajinal kultur testinde cok sukur tedavisini gordum duzeldi akdine suyun azalmadi yerine biraz fazlaydi ve cok sukur bebegim saglikli ve kucagimda korkmayn alla sizlere bagislasin bebenizi
Ergullfusun nazsimaova amin inşallahh 🙏🏻🙏🏻 Cümlemizin evlatlarıyla beraber🙏🏻🙏🏻 Bende doktorum ile yine konuştum baticon ile tampon yapalım birde öyle deneyelim dedi🥺
Ergullfusun Darkgod benimde yanma ve hafif kaşımtım var normal doğuma etki eder diyorlar ama bilemiyorum🤦🏻♀️
Darkgod Ergullfusun etmez inşallah eder ise de ne yapalım bebeklerimiz sağlıklı olsun da her şekilde doğum yaparız 🎈🙏