Öncelikle merhabaa. Bunu burdan boylece sormam ne kadar doğru olur bilemiyorum amaa. Psikolojik olarak bitmiş durumdayim. Malum korona nedeniyle hastaneye vs. Gidemiyorum. Evde iyice bunalima girdim 1 senedir evliyim ben normaldee düzenli olan ve 6 gun süren adetim evliligimin başlarinda 3 güne düstu. Ve 3 gün boyunca bir kaç damla oluyordu sadece sonrasinda 28 gunluk bir gecikme yaşadim. Hayatimda ilk defa boyle bir gecikme yaşamiştim doktora gittim ilk defa oldugu icin sorun yoktur deyip gonderdi. Sonrasindaa adet düzenim 15 güne çikti başlarda 15 günün 7.8 günu damla damla lekemsi oluyordu sonradan adete çeviriyordu ama şimdi en son 7 şubatta adet oldum . Marta olmadim tekrar bu ay nisanin 12 sinde oldum amaa ilk gününden bu güne kadar 10 gün geçti 10 günduŕ haylaa çok yoğun günluk 4.5 ped bitiriyorum bayaaa pihtili devam ediyorr ilk defa basima böyle bir şey gelidi ne yapmam lağzim bu bana ilerleyen zamnlarda daha buyuk sorunlar çikartirmi . Hemn tedavi gerektiren bi seymi? Başina gelen varmi ?