Kk39 Yasminsel evet oldu 25.haftada sağ ve sol yanimdan çatladım yağ sürmeme rağmen oldu biraz da ciltle ilgili sanırım o yüzden çok takılmıyorum 😊
Cansu_ertem Yasminsel hiç kaşınmadan bin ton yağ sürerek çatır çatır çatladım. Kendimi Kırkpınar güreşçisi gibi hissediyorum yağlar yüzünden. Tamamen vücutla alakalı
Sahra1234 Yasminsel Hindistan cevizi yağı kullanıyorum popoma :) karnıma :) göğsüme hatta göz çevresi kırışıklığıma şuana kadar başaralı gidiyor 😂😂
2kizanasi 30da çatladm ben hala 5 tane çizgiyle yola devam ediyoruz 5 haftadır 🤸 hiçte kaşıntım olmadı
daisybebek Aleovera Hindistan cevizi yağı karışımı öneriliyor benim daha göbeğim bile çıkmadı ama deneyeceğim tavsiye ederim
Yasminsel daisybebek benim kullanmadığım ürün kalmamıstır diye düşünüyorum bütün çatlak yağlarından aldım kullanıyorum bakalım görcez
Evita Yasminsel şu an 31 ama, daha ilk üç ayda çatlamaya başladı. Hala da ara ara kaşınır, özellikle göğsümdeki çatlaklar.
Elisayten Bende hindistan cevizi yagi aloevera ve zeytin yagi karışımı yaptim kaşınınca sürüyorum hem cildimi beyazlatiyor hemde nemli tutuyor