Duygusuz YusufMeteninannesi15 ben hospitalistteykem hep ona gittim bundan 6 sene önce ilk dogumumuda onda yaptım cok kötü bi dogum tecrübesi yasadım tabi benim dogum yaptıgım zaman o nöbetciydi ayriyeten ilgilenemedi belki de o yüzden ama memnun kalmadım sancılarını tek basıma karsıladım sabah 8 de aldı acılma var diye suni vermiycem dedi bana serum takıldı sancım başladı normalde hiç birşeyin yoktu kendisi hep dogumda ydı basımda ebe bile yoktu son anda geldi dr yanıma inşallah siz memnun kalırsınız
Duygusuz HifaZehra34 evet bu hafta bende yürüyüşe başlıycam digerleri için haftayı bekleyelim dedi haftaya 37 hafta olacak tam o zaman başlayalım dedi. Benim ilk dogumum cok kötü cok zor oldu o yüzden korkuyorum elimde olsa istege baglı sezeryan olurum ama maddi durum olarak uygun degiliz maalesef
HifaZehra34 Duygusuz bende sezeryandan korkuyorum normal doğum olsun istiyorum bakalım kısmet hangisi hayırlıysa o olsun.Zorunlu sezeryan 2050 tlydi isteğe bağlı ne kadarmış öğrendiniz mi
Ysm1316 Medipol mega Elif Çiler Eren doktorum .İki gebelihimim takibi ve doğumları kendisi yaptı ,çok memnunum,dönüş mutlaka yapar,hatta doğum yapalı dört ay oldu geçen bir şey sormam gerekti mesajıma dönüş yaptı ,bilgilendirdi.İyi bir doktordur gerçekten..
Duygusuz HifaZehra34 normal 1500 zorunlu 2500 istege baglı 4000. Covid testiyle birlikte fiyatları indirimde hiç yapmıyorlar ekstra bişey cıkarmazlar İnş
Ebruakcetin p_A yeni iklim hastanesinde nehir hanım var genel olarak memnunlar bende yenibosna da ki nisa hastanesine gidiyorum
HifaZehra34 Duygusuz evet normal 1750 zorunlu sezeryan 2050 tl dediler herkese farklı mı fiyat veriyolar acaba siz sigortalı mısınız?
Duygusuz HifaZehra34 sigortalıyız da bazı işyerlerinin anlaşması oluyormus hastaneyle o yüzden degişiyormus. Ama bizim anlaşma vs yok normal sigortalı ücreti
Duygusuz HifaZehra34 iyi olur ya belki de eşim yanlış fiyat almıstır covid testiyle birlikte söylemişler bu fiyatları
HifaZehra34 Duygusuz bugün tekrar sordum fiyatları normal 1750 zorunlu sezeryan 2050 isteğe bağlı sezeryan 4500 dedi hepsi için covid testi de istiyor 150 tl o da
Hdmir p_A yunus Emre tıpda kardeşimin arkadaşının annesi doktor Aysun Hanım tavsiye ederim canım madem bağcılarda arıyorsun başakşehir çam ve sakura şehir hastanesi ne gel orada yakın hm daha güzel muazzam
ertugrulunannesi YusufMeteninannesi15 tam bir oyuncudur kendisi. Kuzenimin bebeği iriymiş. Kimseye söylememiş bilerek. Bebek doğdu bir ay yoğun bakımda kaldı. Size pembe yalanlar söyledim dedi😡😡
YusufMeteninannesi15 ertugrulunannesi valla bilmiyorum kızımda ölümden döndüm bu 3. Bebeğim gebze de oturduğum halde yine ona gidiyorum
Dnzz888 Kubrafevzioglu Aynı doktora gidiyoruz ben de çok memnunum.Kaçıncı haftadasınız? Belki bir gün karşılaşırız ☺️