BuseBasderici Merhaba 4.4.2018 tarihinde idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra akşam kan tahlili verdim ve hcg değerim 30.6 çıktı. Doktorum iki gün sonra testi tekrar yenilememi ve değerin artması gerektiğini söyledi. İki gün sonra testi tekrar yeniledim ve değer 47.28 oldu. Doktorum gebe olduğumu fakat sağlıklı bir gebelik olup olmadığımı düşündü. Yarın tekrar tahlili yenileyeceğim. Peki endişelenmem gereken bir durum var mı?
DidemYldrm BuseBasderici 2 günde 2 katına çıkması gerekli canım 60 olması gerekliydi benim ilk yaptığım da 11,46 dı adetime 4 gün vardı 2 gün sonra yeniledim 93 olmuştu ikizimi acaba dedik tam adet günümde verdim bir daha 187 di tek gebelik olduğunu anladık artışın biraz az o yüzden sağlıksız demiştir
Melegimveben BuseBasderici 2 katına çıkması lazım normalde bi bekle bakalım canım inşallah iyi sonuçlar alırsın bende 94 çıkmıştı 2 gün sonra 324 çıktı
deletedmom21 BuseBasderici hayir iyi gunde IkiI katina cikmasi beklenmez. En az %60 oraninda artmasi beklenir. Mesela ilk test aksam yapip ikinci testi iki gun sonra gunduz degilde yine 48 saati dolduurp yapmalisiniz. Her bunye farkli ama alt sinir %60. Ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim o yuzden doktorum bana bunlari acikladi.
Burcu16 BuseBasderici canım geç döllenme olabilir ben 3 kez kan verdim 3. Cüde 2 kat artış olmuştu panik etme strsli bi bekleyiş ama aklına kötü şeyler getirme hemen
Burcu16 DidemYldrm negatif düşünüp yorum yapmayalım belki geç döllenmedir benimde öyle olmuştu çünkü suan herşey yolunda Allah herkesin gönlüne göre versin👍🏻
NaimeYilmaz @BuseBasderici Şuan döllenme aşamasındadır kese bile olusmamıs olablr halıyle bebekte yoktur henuz . Bebeği görene kadar gebesin dememeli bence doktorlar. Bu tahlılınde belli olcaktır herşey hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
BuseBasderici Yaa çok teşekkür ederim.. İnşallah hayırlı sağlıklı olur🙏🏻 3 senelik evliyim ve çikolata kisti rahatsızlığım vardı yaklaşık 9cm civarında sağ yumurtalığıma yapışık olduğu için yumurtalığım alındı. 1.5 senedir korunmadan bebek istiyoruz fakat tam vazgeçip tüp bebeğe başlamak üzereyken normal yolla hamile kaldım😊 Rabbim herşeyin zamanını hayırlısını bilir. İnşallah sağlıklı bir gebeliğim olur. Lütfen dualarınızda bana da yer verin..
Kbrmrt BuseBasderici İnşallah tez zamanda kalbin ferahlar 🙂 gebeliğin yeniyse ya da yumurtlaman düzensizse ondan düşük çıkmış olabilir.
BuseBasderici deletedmom21 bunu bana bir arkadaşım daha söylemişti ilk testi akşam üzeri yaptırdım diğer testi sabah yaptırdım yani 48 saati doldurmamıştım
DidemYldrm Burcu16 tabikide ben doktor öyle düşünüp de demiştir dedim zaten kese gözükmeden gebelik var denemez benim artış olsa bile doktor hamilesin demedi keseyi görmeden 1 hafta sonra keseyi gördük 6 hafta da o zaman hamilesim demişti
Burcu16 DidemYldrm aynen bende geç döllenmeden dolayı 10 gün bekledim inşallah bakalım darısı umutla bekleyenlere ☺😊
BuseBasderici Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Geçen gün yazacaktım buraya hep bu tarz konuşmalar,yazışma kulüpleri okuyorum ama gerçekten yazınca ve yazdıklarınızı okuyunca içim rahatlamıyor değil. Rabbim hepimiz için en hayırlısı olanı versin inşallah..
Sevtapmurat @BuseBasderici BuseBasderici canım tam 2 katı artması gerekmemekle birlikte en az %60 ortalama %80 artması gerekiyor . Eğer gebelik Yeni ise bu şekilde