7 nisan berat gecesi saat akşam 19 da ara ara sancılar girdi 15-20 dakikada bir. Ama şiddetli dayanılmıcak gibi değildi hatta ev işlerimide yaptım. Emin değildim tam doğum sancısımı diye. 10 dakikaya düşünce Her ihtimale karşı saat 23;10 da hastaneye giriş yaptık ebe nts ye bağladı sonrada altan bakıp 4cm acılman var cok güzel dedi bu. Ve doğum hanede tek kişilik oda ve orada sancılarım son 50 dakika şiddetlendi. Ebe beni eşimle yalnız bırakmış diğer odadan izliyordu atışları ve geldi yanımıza dayanamıyodum artık epidural istedim de ebe bebeğin kafası gözüküyor ne iğnesi dedi sunnide hic verilmedi. Ve şaşırdı bu ne hız dedi.. iki ıkımayla bebek geldi dünyaya. ve gece saat 1 de doğurdum. 2 saatin icinde sancı ıkınma herşey yaşadım ve bitti. O gece kalıp cıktık. Ebelerde 10 üzerinden 10 aldım 😂 Doğum kolay gecti Allah herkese kolay doğum nasip etsin.
41 haftalık gebelik 3340 doğdu, gelmeseydi diğer hafta sunniyle yapılcaktı. O gün saunaya girmiş ve yürüyüş yapmıştım. Doğumdan sonra da sancı ağrı yaşamadım. Ufak yırtılma olduğu icin 1,2 dikiş var