Kocak35 Selam kızlar 9 haftalık hamileyim canım hicbirşey yemek istemiyor sürekli bulantım ve kusmam var ama karnımdanda açlıktan sesler gelıyor cok yıprandım ne zaman geçer benim gibi olan varmı neler yapıyorsunuz
Cupkek Kocak35 Bu zamanlar hep böyle ağır geçer genelde aç karnına istifra insanı yıpratır ama dayan geçicek sürekli böyle devam etmicek ya şükret bebeğin seninle❣️😊
Cylnbrc Kocak35 korkutmak istemem ama ilk hamileliğimde 9 ay sürdü doğuma gittiğim güne kadar istifra ettim bünyesel tabiki bu kiminde hiö olmaz ama genelde 4. Ayda geçer derler
zeyzey95 Kocak35 açlıktan da bulanabilir canım benimde bulanıyor zar zor bişeyler yiyorum geçiyo biraz tuzlu salatalık da iyi geliyor
Esra6127 Kocak35 12.haftada biraz daha rahatlıyorsun canım ben çok çektim şuna 12.haftadayım çok şükür çok azaldı🙏🏻Sabret
Smgyy Bende şuan öyleyim canım yesem bi türlü yemesem bi türlü aksam üstü başlıyor benim hep kramplar var açlıktan karnımda sadece susamlı çıbık krakerler bastırabiliyorum bide soda
muhanneozge Herkese iyi gelen gıdalar var. Size iyi gelen şeyleri bulmaya çalışın. Mesela ben dondurmA cacık salatalık vs yediğimde ve soğuk meyve yediğimde iyi geliyordu. Onun dışında bol bol balkonda temiz hava. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi.
Tatlisannedilekk Kocak35 cnm seni çok iyi anlıyorum ben 16+1im hala bulantı kusmam devam ediyor. Çubuk kraker ve prilam sayesinde ayakta duruyorum
Kocak35 Kızlar Prilam Dr bende kullanıyorum ama uyku yapıyor cok agız kuruluğu halsizlik yapıyor. Leblebi de aşırı gaz yapyor. Çubuk kraker elmada bir yere kadar açlıktan karnımdan gurul gurul sesler gelıyor allahım halimize acısın çaresizlik o kadar zorki.