Busbusvehashas Aliss_36 her şey güzel olacak her dalga seni yavruna kavuşturacak 🙏🏻 Suni sancı olması gereken doğal sancın gelmediği için veriliyor tü kaka değil 🙏🏻 Ona teşekkür et hadi beni evladıma kavuştur de ❤️
Gunay_18 Aliss_36 Rabb’im yardımcın olsun inşallah sağlıkla alın kucaginiza bebeğinizi bir nefeste kurtarsin Rabbim
cnssvs O allah tek avazda Doğum nasip etsin Doğumda akılınıza gelirse tüm hamilelere de dua edin inşallah 🙏🏻
Selmapiskin Hayırlı doğumlar canım. Korkma herşey bitince şükür edeceksin evladını görüncede tabi 🤲🏻🤲🏻
Selmapiskin Bende doğum yavaş ilerleyince suni aldım. Daha uzun süreceğine kısa sürdü. Aslında güzel bişey iyimi tıp da böyle birşey var 👍🏻
kardelen37 allah yardimcin olsun bi bakmışın bebisinlesin ceee eee 🤭🤗🤩 ah bide bende senin yerinde olsam gecmeyoo zamannn…
Elif616161 Canım benimde bugün yatisim yapıldı ama açıklık saatlerdir 1 cm sanci var suni niye takmıyorlar banada
HmdZfr Rabbim tüm annişlerin yardımcısı olsun inşaallah bunlar güzel ve bitecek olan sancılar bence bebeğinize kavuşmanızı o muhteşem anı düşünün bi avazda inşaallah ikinizde sağlıkla kurtulun dualarımız tümmm annelere 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
HmdZfr Bol bolll dua edin ayatel kürsüyü biliyorsanız yada hangi duaları biliyorsanız okuyun lütfen faydasını görürsünüz 🙏🏻🙏🏻
Elif616161 Aliss_36 evet canım bende çok sanci çektim açıklığım malesef olmadı sezeryanla da.olsa aldım meleğimi kucağıma allah hepimizin yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin korusun hepsinj