Berika12 Selam anneler bugün doktora gittik kontrole 29. Haftamdayım doktor suyumun azaldığını sınırda olsuğunu söyledi. Bolsu iç flan dedi benim durumumda olup suyu artan oldumu Neler yaptınız? çok korkuyorum erken doğum flan yapıyomuş??
Beyzasahin Berika12 bende yok ama burda okuduklarıma göre havuc suyu arttırıyormuş canım bol bol iç havuc suyuNu☺️ İçip suyunu yükselten baya vardı yorumlarda
Ayperimm Berika12 canım benimde 32. Haftada suyum azalmıstı bir hafta boyunca her gün havuç suyu içtim arada deveci armutu yedim günde en az 3,5 4 litre su içtim 1 hafta sonraki kontrolde suyum normale döndü çok şükür
Esr_mkrmn_ysf Berika12 36.haftada benim azalmıştı geçen hafta şimdi 37+2 bugün gittim ama artış olmamış azalmış dedi haftaya kadar tutalım suni sancı ile başlayalım doğumu dedi
Berika12 Ayperimm ne güzel maşallah banada alt sınırda dedi korktum erken doğar flan dedi. Havuç suyuna bende başladım sabah akşam içiyorum 2. Gündeyim acaba kese flanmı yırtıldı su geliyor anlamıyorum diyorum ultrasyonda görebilirmiki kesenin yırtılmasını
Berika12 Esr_mkrmn_ysf inşallah benimde oralara kadar gelir daha çok kğçğk korkuyorum dua edin lütfen