Arkadaslar Bnm dogum hikayemde supriz oldu. Hastaneye muayneye diye gitmistik saat 9 bucuk 10 civari. dr daha once hic cati muaynesi yapmadi 38 hafta bitince yapalim diye ogun gittim hadi gel bi baklm dedi ve bakti ki senin 5 6 santim acilman var sen aksam dogurursun dedi hemn yatis yaptirdik tabi biz esimle sok😍bn tedirginlestim ve korkmaya basladim bi sessizlik coktu. Sonra yattim sunu sanci verdiler yavas yavas sancilar girmeye basladi hemn annmleri aradi esim biz aksama olur diye bekliyorduk bi de baktik dogum haneye godecegimi soyluyorlar esime bebegin kiyafetleri nerde hazirlayin deyince tekrar sok yasadik tabi hastane cantami faln almamistim kontrole diye gittogimiz icin bi saat kadar sanci cektim dogum haneye aldilar orda da bi kac kez sancim geldi ilk basta ikinamadim sonra ebenin sayesinde kolay kolay guzlce ikinmaya basladim tum kuvvetimi verdim dr geldi 5 dk sonra oglumun kafasini hissettim sonra ilik ilik cikti minnak oglumu kucagima verdiler saat 13. 02 de kucucuk eli ayagi sonra giyindirdiler odaya indik hersey cok sukur o kadar hizli olmustu ki annmler bile yetisemedi dogum dan hemnn sonra gelebildiler babasi kiyafetlerini yetistiremdi hastneden giyindirdiler dr da iyi ki muayneye gelmissiniz bn iki saate olacagini biliyordum seni korkutmak istemedim aksama anca olur dedim dedi. yani arkadaslar ne cati muaynesinden nede dogumdan cok korkmayin dogum esnasinda sanci esnasinda herseyi sorun daha rahat oluyorsunuz gucunuz yettigince doguma ikinmaya odaklanin eger hic sanciniz olmaz da bacak aramizda agri olursa yatarken sabaha kadar bacaklarinjz agrirsa kesinlikle dr gidin cunku bnm acilmam sancisiz oldu bu sekildede olabilir. Rabbim tum dogum yapacaklara kolaylik versin derim 😍🤲