Hatice-1 Şuana kadar kaç kilo aldınız ben evden çıkmayınca 20 günde 2 kilo almışım ama nasıl oldu anlamadım toplamda da 7 kilo aldım. Ama kilolar benden bağımsız aldı başını gidiyor 😅😅
Unsalinn_Annesii Hatice-1 22+2 haftalığız 71 şe hamile kaldım 5 kilo almıştım ama 8 9 gündür erken doğum tehdidim var ondan hep yiyip içip uzanıyorum almışımdır bu aralar gene bu gidişle çok kilo alırım galiba ama çok umrumda değil şu durum geçsin de bebeğim iyi sağlıklı olsunda inşallah 🤲
Serena Hatice-1 21 haftalikken bende 6 kilo aldim suan 24 haftaligim 3 kilo almisim 😒 Ama ben ilk aylardan beri almaya baslamistim hic kusmalarim olmadigindan dolayi
Rabiakk Hatice-1 21im hala 3 kilo karantina da 3 haftadır 300 gr almışım sanırım bi azalıyor bi artıyor 3 ü geçmedi
Hatice-1 Serena aynen benim de kusma olmadığı için ilk üç ay bende kilo aldım şimdi 21+3 teyiz ve böyle giderse 30 haftayı görmeden toplam 10 kilo almış olacağım 😅
Hatice-1 Zehra1905 bende 52 ile hamile kaldım 😅 ama iştahım çok arttı hamilelikten sonra 😬 nasıl başardınız aynı kiloda kalmayı helal olsun gerçekten 😀
Unsalinn_Annesii Hatice-1 amin canım inşallah çok sağol Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah 😘
Zehra1905 Hatice-1 ben abur cubur, şekerli şey hiç tüketmedim. Unlu şeylerde yemedim ekmek vs. ve yürüyüş yaptım doğal beslendim virüsten dolayı çıkamadığım günlerde zumba yaptım ve bol su.. Sizde yapın geç kalmış değilsiniz 😊
Bus0672 Hatice-1 20+6 71 hamile kaldım baştan beri 2 kilo vermiştim aynı bende bu süreçte tekrar 71 oldum ve bi anda aldım 🙄
Dilos1645 Hatice-1 yarın 23 haftalık olacagım 54 kiloyla hamile kaldım 59.6 kilo olmuşum🙁40 gündür evdeyim o 40 günde 3,5 kilo aldım çalışsaydım bu kadar almazdım 😞
Hatice-1 Htcockl29 kesinlikle öyle ama normal doğumu daha rahat yapmak istediğim için az kiloyla girmek istiyordum askında ama olmayacak gibi 😔