Halimehacin 14+3 üm 3.5 kg aldım kızlar normal midir bilmiyorum son aylarda daha fazla kg alınıyormuş çünkü 🙈sizler kaç kg aldınız ☺️
ilkbahar Halimehacin 0. 00 kilo 🤪🤦♀️ şimdi 28 haftadayım o dönemleri hatırladım da mide bulantısından 4 kilo vermiştim 😵😵
Bademlii Halimehacin 13+3 üm 2 kg da ben almışım 😂 millet nasıl 20. Haftalara kadar almıyor anlamıyorum 😂
Zehra1109 Halimehacin karnınız belli oluyo mu peki benim hiç belli değil yani göbek mi bebek mi anlayamıyorum bazı hamilelerin baya belirgin maşallah diyeyim tabi de 🥰
Halimehacin Zehra1109 Ufak çıktı gibi yada pisikolojik ben öyle hissediyorum ☺️ 5 hafta önceye kadar bende mide bulantısından hiç bişey yiyemiyodum sonrasında nolduysa oldu durduramıyorum ve sürekli acıkıyorum 😂 doğuma kadar çok almam inşallah 30 kilo alan duydum 🤦♀️
ilkbahar Halimehacin en son 8 kilo almıştım bi aydır gitmiyorum doktoruma bir iki kilo daha almış olabilirim 🤦♀️😵🤪
Imfromlastnight 16+3 üm 3,5 kg aldım. İyi mi kötü mü bilemiyorum. 2 ana öğün yapıyorum aralarda meyve pekmezli süt filan yiyip içiyorum.
Hbts 11 haftadayim 3 kg vermisim. Okadar cok midem bulaniyor ve istahsizim ki. Boylesimi iyi yoksa yemek mi bilemiyorum
Halimehacin Hbts Umarim çabuk geçer 5 hafta öncesinde bende öyleydim sadece tuzlu çubuk kraker ve leblebi yiyordum 🙄
Halimehacin Tatlisannedilekk aşırı vermişsin canim😪 11. Haftadan sonra bitmişti benim bulantilarim doktoruna danış istersen bulanmamasi için ilaç verebiliyor zararsiz
deletedmom126 Halimehacin ben en son tartıldım 1 ay önce vermistim kusmaktan ama şuan bilmiyorum almamışımdır hala yemek yiyemiyorum 😣
Tontinimontin Halimehacin 13+5 bende ama henüz almadım belki 300 gr falandır önceki kilomda küsüratları gidip geliyordu 🥰
Tatlisannedilekk Halimehacin ya ne güzel darısa benim başıma inşallah, prilam kullanıyorum cnm onun sayesinde ayakta duruyorum