Betultas14 Merve_kucuk banada haber verir misiniz lütfen çok merak ediyorum şuan öyle büyük bir şikayetim yok benim ama yinede bir endişe ettim hafif hafif ağrılar falan be sadece ☺️
Merve_kucuk Betultas14 https://imgyukle.com/i/Ql9qej NST sonucum böyle. Herşeyi normal 1 hafta sonra tekrar gel dedi ama gitmem kanamam ve suyum gelmediği sürece. 38+0 🤰🏻
Kucukmucizemiz Betultas14 Şuan 34haftadaym nst ye girmedim hiç bidahakine 36 da gtcem doktorumda hiç istemedi nst
Mugetkmk Dün 32+2 de randevum vardı bi daha ki randevum 5 Mayıs’a verildi 34+2 oluyorum ve nst ye gireceğimi söyledi doktorum
Beto52 Betultas14 normal değil 32den sonra her kontrolde nstye girmek gerekiyor. Ağrı sızı vs olduğunda da aynı şekilde nst önemli
Smyyslh Betultas14 bende 35+5im. Bugün ilk kez nst.ye girdim. Hafif sancım çıktı. Başka bşey yok. Gelişimi gayett iyi 🤞 😊
KSennur Bende doktora 32+2 de gittim,NST ye girmedim. 3 hafta sonra gel dedi ama NST dem bahsetmedi bakalım 30 Nisan da randevum var🤷♀️
Gunes55 Betultas14 dr a gore deisiyormu bu durum bilemiyorum ama dun 32 hafta kontrolune gittim ben. Nst istedi drum hatta randevulari da aydan 1den 15gunde 1e dusurdu