Deletedmom192 Psikolog-anne merak etmeyin iki gündür eskiye döndüm düzelme yokmuş o sağlıkla büyüsün de 7+4 şuan teyzesi
Deletedmom192 Simay41 valla ilaç içselde içmemesem de devam ediyor Allah yardımcımız olsun çok zor bişey yiyemiyorum açım
Bulantii Deletedmom192 kusunca daha beter oluyosun canım. Çok iyi bilirim o tadı sürekli kusma hissini. Sanki midem alınmış gibi tüm yediklerim yemek borumda. Ve en son çatal yemişim gibi ağzımda demir tadı hiç geçmiyor. Meyve geçici çözüm yemeyi kestiğin an yeniden başlıyor tek çaresi galiba 15 20.haftalara gelmek. 12+2yim bende
Zeyzenepki 12 haftalık gebeyim sabah uyanıp gece yatana kadar felaket bulantım oluyor kusmak da çok zorluk çekiyorum yaklaşık 10 saat boyunca mide sorunu yaşıyorum çok nadir kusuyorum Ne zaman son bulacak lütfen bana da yardım edin 😭😭😭
Deletedmom192 Zeyzenepki benim doktorum 12.haftada biter demişti Ama buradan öğrendiğime göre kişiye göre değişiklik gösteriyor umarım o kadar sürmez
Zeyzenepki Deletedmom192 bana da verdi ama geçebileceğini düşünerek bi ilaç kullanmak istemedim . Hala da devam ediyor böyle giderse mecbur başlayacağım 😥
RabiaMG Deletedmom192 18+6 olduk agizmdaki o aci tat yeni gecti bazen yine oluyor.internette bakmistim ben karbonatli suyla gargara iyi gelir yaziyordu. Aci tat hissettigmde yaptm bana iyi geldi deneyin isterseniz gunde 2 kez yaptgm oldu.
RabiaMG Deletedmom192 cok kotu oluyor gercekten.ama deneyin karbonatli suyla gargara yapmayi aci tat icin iyi geldi bana bulantim zamanla azaldi tabi
Hilaluur01 Deletedmom192 korkutmuyorum herkesinki aynı olacak diye birşey yok ben öyle yaşadım belki sizinki daha az sürer zaten azalarak bitiyor pat diye bitmez
Deletedmom192 Hilaluur01 valla çok kötüyüm bi haftadır doğru düzgün beslenemiyorum yoğurt yumurta et balık geçtim ismi geçince bile midem bulanıyor Allah ım tez vakitte hepimize yaddım etsin yavrularımız içerde sağlıkla büyüsünler teyzeleri geçecek Allah’ın izni ile🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️
mom101 Deletedmom192 tükürük salgılama bendede çok fazla var ya🤦🏻♀️ Çok rahatsız edici bir durum 14 haftalık oldum ama hala geçmedi
Dorista Deletedmom192 maalesef geçmiyor. 3aya kadar bekliceksiniz. Doktorum zencefilli ilaç vermişti hiç bir işe yaramadı tek ilaç ZAMAN👍🏻