Deletedmom192 Merhaba bütün bu durumları yaşayan tecrübeli gebelerimiz benimle bilgi paylaşır mi ? Ne zaman ve ne şekilde geçen bir durum ?
Unsalinn_Annesii Deletedmom192 bende olmazdı ama bir kaç gündür uzandığımda ağzıma acı tat geliyor yanıyor gibi ayağa kalkınca düzeliyor ilaçlardan mı kaynaklanıyor yada hamilelikte olan bişey mi bende bilemiyorum nedendir
Zeyzey90 Deletedmom192 İlk 20 haftaya kadar aşırı bulantım kusmam olduğu için böyleydim. Sonra geçti. Şuan 35 haftalığım bu sefer de mide yanması ve dehşet bir reflüm var. Allah başka dert vermesin diyerek sabırla ılık sütle idare ediyorum😄
Zeyzey90 Deletedmom192 İlk 20 haftaya kadar aşırı bulantım kusmam olduğu için böyleydim. Sonra geçti. Şuan 35 haftalığım bu sefer de mide yanması ve dehşet bir reflüm var. Allah başka dert vermesin diyerek sabırla ılık sütle idare ediyorum😄
Syh42 Deletedmom192 ayy çok iyi bilirim 🤮🤮 o tükrük hele. O tükürüğü yutmak yürek ister. Her yuttugumda kusardım. Ben elma ve limonlu tuzlu ayva ile ağzımın o tadını hafifletiyordum . 15. Haftada bir anda kesildi . Şuan çok şükür iyiyim. Az daha sabır 🤱🤱
Deletedmom192 Unsalinn_Annesii bu arada umarım sizde hiç olmaz çünkü çok kötü bir durum hiç bişey yiyip içemiyorum 😞
Ont123 Deletedmom192 aynisi bendede var yemek yiyorum geciyor aradan bir kac saat geciyor o aci tat kaliyor agzimda ve cok kotu midemi bulandiriyor bende 7+2 yim
Unsalinn_Annesii Deletedmom192 22+2 haftalık hamileyim ama normalde böyle olmazdım yeni ilaçlara başladım ondan mı acaba diyorum
Kezbanyegin Deletedmom192 bende de o aylarda oluyordu ama sonradan geçiyor ağzın öyle oldukça ağzına bişeylera att canım atıştırmak için
Unsalinn_Annesii Deletedmom192 evet ilk demir ilacına başladığımda hap vermişti sağlık ocağı onu yaşadım bi kaç gün yerimden kalkamıyordum çok kötü oluyordum sonra ilacı bıraktım geçenlerde doktorum şurup verdi onu kullanıyorum daha iyi diğer halime göre ama acaba oda mı yaptı diye düşünüyorum
Psikolog-anne Deletedmom192 canım bende var 27 haftalık gebeyim daha yeni başladı 2 haftadır falan gebelik reflüsü olarak geciyor ama senin çok erken başlamış Allah yardım etsin kuzu
Deletedmom192 Zeyzey90 Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun hayırlısı İle siz sona yaklaşmışsınız biz daha başlarda böyle inş biter tez vakitte bide ben aralıkta bebeğimi kaybettim ikinci hamileliğim o yüzden şükrederek geçiriyorum en azından bebişim sağlıkla büyüyor diye düşünüyorum ilk hamilelikte zerre bir duygu yaşamadım çünkü
Deletedmom192 Unsalinn_Annesii ben folic asit ecoprin diye bi aspirin çeşidi o ve bide düşük İçin olan birşey kullanıyorum sanmıyorum ama oladabilir ama benim bünyem zaten aşırı hassas siz yanımda kussanız bende kusarım
Ont123 Deletedmom192 az az ve sık sık yemeye calis canim o tat geldiginde biseyler ye meyve olur kuruyemis olur ben oyle yapiyorum baska turlu daha cok miden bulaniyor
Hbts Olmazmi? Gunde kac kez dis fircaliyorum dilimide keza bilmiyorum. Surekli agzimi calkaliyorum. Suan 11 haftalik olduk. Cok istahsizim ve midem bulaniyor cikariyorum. İlk kizimdada boyleydim ama bukadar istahsiz degildim.
Deletedmom192 Hbts hayırlısı İle bu süreç biter sağlıklı beslenmeye başlarız yemek adı düşününce bile midem kalkıyor
Zeyzey90 Deletedmom192 yorumum 3 kere çıkmış nedense🤦🏻♀️ İnşallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin, şikayet etmek nankörlük olur mide vs bunlar geçer Allah kalıcı bişey vermesin yeter ki 🙏🏻
cnnkmrc Deletedmom192 Ayni belirtiler bende de oluyodu ara ara ilk zamanlar olmadiginda cok korluyodum bebegime biseymi oldu niye midem bulanmiyor diye telas yapiyodum sonra midem bulandiginda bebesimden dolayi diyip sukrediyodum nasil degisik bir duygu insan midesinin bulanmasina bile sukredebiliyor allahim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek gunde ins bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Hbts Deletedmom192 benimde oyle. Bugun biraz ayaklandim yemek yaptim. Evde bir cocuk ve es te olunca mecbur ogure ogure yapiyorsun. Of biran once bitsin su gunler. Evde tikili kalmak ve havasizlikta bizi bunaltiyor
Unsalinn_Annesii Deletedmom192 ecopirini banada verdi doktorum ama erken doğum riskim var o yüzden kullanamadım progestan kullanıyorum magnezyum vitamin demir ve kan ilacı kullanıyorum birinden biride etkiliyor olabilir tabi bilemiyorum ama çok değil Allahtan Allah yardımcımız olsun canım
Hilaluur01 Deletedmom192 korkutmuyorum herkesinki aynı olacak diye birşey yok ben öyle yaşadım belki sizinki daha az sürer zaten azalarak bitiyor pat diye bitmez