Ebru9120 Merhabalar, İstanbul Memorial Ataşehir hastanesine giden gebeler varmı aranızda? Forumda pek yorum göremedim. Deneyimi olan paylaşabilir mi? Ben su an 8ci haftamdayim dr. Parvana seyidovaya gidiyorum. Şimdiye kadar çok memnun kaldım.
Alara95 Ebru9120 merhaba ben bugun tam 8. hafta oldum ve doktorum Parvana. Şuana kadar memnun musunuz? Umarım herşeyiniz yolunda💗
Ebru9120 Alara95 merhaba evet çok memnunum:) 29 haftadayim ben de. Herşey yolunda çok şükür :) birşey sormak isterseniz yardımcı olurum elimden geldigince
Skylab Ebru9120 Merhaba bende Ataşehir memorial da doktor arayışındayım. Ebru hanımı önerdi bir tanıdığım. Muayene fiyatı nasıl, doğum fiyatı nedir? Özel sağlık sigortamda doğum poliçem yok o yüzden fiyatları soruyorum.
momysgrl Ben de ilk kez yarın gideceğim, şehir değişikliği nedeniyle. 17. haftamdayım. Tavsiye üzerine Zeki Salar’ı tercih ettim bakalım yarın tanışacağız artık 😌
Ebru9120 Skylab benim şu an limitim bittiği için 300 TL muayene ücreti oduyorum. Onun dışında mapfre sigorta ile doğum paketi 10bin olmasi lazım. Sezeryan 1-2 bin TL daha fazla. Ama sigortaya göre fiyatlar fark ediyor sanırım arayıp fiyat öğrenebilirsiniz.
MerveTheMom Merhaba, bende 14. Haftamdayım bende Parvana hanım’a gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Ama hastanenin doğum ücretlerini bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.