Mizgin2020 Merhaba ben 6 aylık evliyim adeti düzenli biriyim bu ay 5 gün gecikti dün akşam evde test yaptım negatif cıktı sık idrara cıkıyorm mide bulantısı var sizce hamile olabilir miyim benim durumumu yaşayan var mı?
Gokceeebade Mizgin2020 ay canım bende aynı durumdayım bugün 4. Gün çok düzenlidir benimkide hiç gecikmez test yaptım negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar yapıcam bakalım regl olmazsam eğer.
Zbyde_doruk01 Mizgin2020 böyle olabiliyor canm benim 3 gün geçti test negatif çıkmıştı kan verdim yok tu psikolojik olabilir gebe değilsende üzülme her ay yeni bir umut 🤲
Gokceeebade Mizgin2020 sabah ilk idrarla deme birde istersen bende Bi kaç gün sonra öyle deniycem bakalım inşallah hayırlısı olur 💜
Asenana bende aynen dediginiz gibi cok duzenli regl olurum 4 5 gün gecikince test yapmıştım negatif çıkmıştı 10 gün gecikince tekrar yaptim ve pozitif çıktı yani hamile olabilirsiniz:) erken hamilelik testleri var biraz daha pahalı onlardan alın
Mizgin2020 Gokceeebade denedim canım adetimi gecikmesi 6. Gün oldu az önce yaptm yine tek cizgi cıktı
iremgun Mizgin2020 özele gitme şansın varsa acilden bi kan testi ver canım garanti olsun ya da sağlık ocağında
Zbyde_doruk01 Mizgin2020 söylede olabilir o zaman senin ki yumurtlama son günlere denk gelmiştir döllenme geç olabilir
Mizgin2020 Zeyneptoprak yok canım telefonunun feneriyle iyice baktm ama yengm bebek Bi 10 günlük se cıkmaz idrarda Bi hafta daha bekle diyo inşallah haftaya güzel haber veririm
Mizgin2020 Zbyde_doruk01 aynen canım yengem de öyle diyor bana aynı senin dediğin gibi canım ben hamile olduğumu hissediyorum mide bulantısı bel agrısı ve aşırı idrara cıkma da var bende o yüzden bekliyorum 1 hafta sonra canım