Zubeyde33 Bugun hastaneye gittim doktor kese var ama bebek oluşmamış dedi dış gebelik olabilir dedi aynı durumu yaşayanlar varmı…
Busradonmezus Zubeyde33 dis gebelik değil de boş gebelik demek istemiştir. Ayrıca canim bebek daha 7.veya 8. Hatta bazen 9.haftada görünür
Hazalozan Zubeyde33 bazı doktorlar neden korkunç konusuyo anlamıyorum 🤦🏼♀️ Kan degeriniz ne cıktı acaba ?
buseyusuf27 Zubeyde33 canım aynısını bana dedı ve cok agladım gecen hafta 8+2 dim doktora gttık ve kalp atısını duyduk gorduk cok sukur korkma ve stres yapma rabbım buyuktur zaten ılk kese olusuyor sonra bebek korkcak bısey yok normal yanı 😊
TugceeSertttt Zubeyde33 ben 7+1 de gittigimde kalp atisini doktor zar zor duydu. Yani cok hafifdi. Muhtemelen yeni baslamisti belkide o gün atmaya basladi. Zaten o haftalarda anca kese görünür. Sadece erken döllenme olanlarin kalp duyumlari baslar. Panik yapma 1-2 hafta sonra git kalp atısını duyarsin Allahın izniyle..
Hazalozan Zubeyde33 yani oda iyi zaten o haftalarda aadece kese gözüküyo eski ultrasonuma da baktm smdi 8. Haftalarda bebek kalp atısı vs oluyo stres yapma sen ☺️
buseyusuf27 Zubeyde33 10 gün gecsın gıttıgınde gorursun bebegını ıcını rahat tut bende cok korktm agladm dua ettm ama herkes boyle dedı korkma dedı sana yıne kese bos demıs bızımkı yıne gelınce bos ıse kürtaj demıstı dırek ve bn dha cok korkmustum gebe oldgumamı yoksa bebegmın olmadıgınamı uzuleym dıye aglamstm ama suan sukur edyorm 😊 oyuzden sabırla bekle sende zamanı elınce gorursun 😊 suan 9+3 oldk biz 🧿😊 rabbım snada nasıp etsın
Zubeyde33 Hazalozan 🙏☺️ inşallah ya iki düşük oldu bundan önce o yüzden üzüldüm yine mi öyle olacak diye doktorda fazla bişey sormadı ben anlatacak oldum dinlemedi on gün sonra gel dedi başka hasta aldı
Zubeyde33 buseyusuf27 amin çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın,banada tekrar geldiğinde kese boşsa keseyi alırız dedi , bundan önce iki düşük yaptım biri kimyasal gebelik ti ikincisi 9 haftalık kalbi durmuş kürtaş oldum o yüzden üzüldüm
TugceeSertttt Zubeyde33 ben 7+1 de gittigimde kalp atisini doktor zar zor duydu. Yani cok hafifdi. Muhtemelen yeni baslamisti belkide o gün atmaya basladi. Zaten o haftalarda anca kese görünür. Sadece erken döllenme olanlarin kalp duyumlari baslar. Panik yapma 1-2 hafta sonra git kalp atısını duyarsin Allahın izniyle..
Hazalozan Zubeyde33 tamamen basından biran önce gönderme durumu işte stres yapma ben hamilelgn basında bu bos gebelk falan hic bişe bilmedgm icin kese var bebek yok erken daha sonra bidaha bakarız dedgnde hıı tmm o zaman diyip gecmiştim ☺️