Akin59 Bnde 30 haftalik olucam dün bütün Bebek kıyafetlerini yıkayıp utuledim salı günü odası gelicek hepsini yerlestiricem çarşamba gunu de hastane çantasını hazirliyacagim
Yasdem Dyg ben 35 de kıyafetleri yıkadım 38+6 oldum hastane çantamıda daha dün hazırladım biraz daha bekleeyebilirsin herşeyini al koy kenara ben öyle yaptım acil bişey olursa çantaya atmak basit yada panikten unuturum diyosan hazırla dursun
Fulyademet 30 cu haftamda hepsini hazırladım tek başınıza yapıcaksanız çok ileriki aylara kalmayın çok yorucu oluyor
Akin59 Fulyademet valla 30 haftaya giricem bugun zor yaptim onca kıyafeti yola utule annemde yardım etti allahtan ama artık herşeyden çok çabuk yoruluyorum ilerki zamanlarda yapamazdım gibime geliyor
Sinemelik ozdenarda Keseleri nerden aldınız acaba memnun kaldınız mı bende alıcam ama hangi sayfadan alsam bilemedim 🤷🏻♀️🤦🏻♀️🙈
ozdenarda Sinemelik ben bulundugum sehirdeki bole ceyiz satan yerlerden aldim bence sende oralara bak muhakkak oluyo 🤗🤗
Sinemelik ozdenarda Hmm sizin aldığınız içi gözüken filelerden çeyizlerde kullanılan anladığım kadarıyla ben kumaştan yapılanlar varya İnstagramda da var onlardan sandım o yüzden sordum teşekkür ederim sağ ol ☺😊👍🏻
ozdenarda Sinemelik yok benmkide suslu guburlu keseler ici gozukmuyor incili falan 😁 buyuk aynilarnn keselerini aldim kese boyutunu corap kesesi diyerek aldim cnku dgerleri cok buyuk oluyor
Sinemelik ozdenarda Aaa ona da bakayım o zaman teşekkür ederim 🙏🏻😊 bende cicili bicili olsun sonrasında da eşyalarını koyarım yine çantaya keseyle diye düşündüm
ozdenarda Sinemelik kendin duz kese alip hurc alip susleyebilirsn canm cok cici seyler oluyor hobi evlernde hem oyalanms olursn 🤗🤗
Sinemelik ozdenarda Burda hobi evi varmıdır ki ben Kastamonudayım öyleçok alternatifli bir şeyler bulabileceğimi sanmıyorum.. 😩😕 o yüzden hazırlara bakıyorum