mrvakf50 29.haftamdayım cift yumurta ikizlerine hamileyim doktor 35 36 haftada alırız dedi kaç kilo dogarlar bi sıkıntı olmaz dimi 🤲🏻
Kzbn mrvakf50 benim kardeşimin bebekleri 2 kg biri doğmuştu 2.300 de dieri doğmuştu. Sağlıksal bi problemleri de olmadı şükür
Drykmsl mrvakf50 35+2 yiz bugün kontrolüm vardı 2375/ 2670 çıktılar. 2 hafta sonra dogumum varr beklerse inş. 2 hafta daha dururlarsa 2500 civarlarda bekliyorum dedi Dr.
Secil_caglar mrvakf50 bizde kızlarımla 32+2 olduk 31+5 de kiloları 2yi bulmuştu çok şükür 🥰 haftaya kontrol var bakalım nolacak inşallah görürüz 36 37 yi 🤲🏻 Benim de alttaki kuzumun suyu azalmış durdurabilecek miyiz ne kadar dayancaz bilmiyorum 🤦🏻♀️ Çok stresliyim bu ara korkuyorum heran birşey olacak diye
Yagmurahmet16 Benim de çift yumurta ikizleri doktorum 22 kasima doğum dedi ama 1 kasımdan sonra alınabilirmis
mrvakf50 Drykmsl maşAllah kiloları iyi bizimde 29+0 kiloları 1380 birisi 1357 birisi bakalım o haftaya kadar ne olcak ☺️ 37.Haftada ozaman sizinki banada 36 da alırız dedi hayırlısıyla alalım saglıkşıca inşAllah kucaklarımıza ☺️ Yanlız erkek bebek çok asagıda inşAllah dururlar dedi 😞
Drykmsl mrvakf50 29 da biz de 1200/1400 dük. 37+2 de alıcak nasipse. Dr um aslında 36 da alalım dedi ama ben 5 mayıs istiyorum dedim. Sürpriz yapmazlarsa tabii. Sende görürsün inş o haftaları. Sagsalim kavuşalım hepimiz 🤲☺️ bizim de erkek çok tekmeliyor aşagıyı sabırsız 🤭
mrvakf50 Drykmsl aminn inşAllah 🥰🥰🥰 oglanlar cok meraklı cıkmaya dünya zaten karışık az daha durun diyorum inşAllah dinlerler 😁
Drykmsl mrvakf50 inş canım. Bilseler içeri daha rahat oldugunu söz dinlerler de 🤭🤭 Hayırlısı bakalım bilir onlar vaktini zamanını 🥰
Ikizlerr Biz de 33+4 olduk benim doktor da gereksiz panikliydi 36 yi görürsek şükredelim dedi hiç bi sıkıntı yokken daha 3 aylıkken şimdi ben onu 37 ye inandirdim o da rahatladı 37 demeye başladı inşallah benimkiler süpriz yapmaz 😄