sedanuratas fatmanurkorkmaz1806 ayyyy hadi inşallah darısı başıma 🙈🥰 RuzgarsMommy oğlumda çok erken başlamıştı 🙈
Aslihansan sedanuratas benimde ilk hamileliğim sadece 1 ay bulantılı geçti bi oğlum oldu aşırı tatlı yiyordum normalde tatlıyı da hiç sevmem 😬 bu ikinci hamileliğim ve öğrendiğimden beri yani 2 buçuk aydır hala bulantı geçmedi ekşi ve tuzlu şeyleri çok yemek istiyorum cinsiyetimiz kız yani ilk hamileliğin tam tersini yaşıyorum cinsiyet farklı ☺️
Anne-olmak2 sedanuratas hayırlısı oldun inşallah bence kızdır benimde ikinci gebeliğim bu bende oğlumda ekşi ve tuzlu çok yiyordum tatlı da yiyordum ama az ama bu bebeğim kuşmuş bi baklava tatlı istiyor canm oğlumda başta kusma olmadı ama kızımda herşeyin tam tersi
Aslihansan sedanuratas anlattığına göre seninde cinsiyet bu defa farklı olabilir ☺️İnşallah sağlıklı olsunlar da ☺️
Hnfth sedanuratas merhaba bende ikinciye hamileyim 6+5iz oğlum 22aylık oldu benmde ilkinde 5.hafta başlamıştı bulantı kusma 17.haftada bitti bundada 4 gündür var canm istiyor yiyorum snra çok fena bulanıyor kusuyorum sürekli bi mide bulantısıyla geçiyor inşallah uzun sürmez ve inşallah önce sağlıklı snra bi kızımız olr diye dua ediyorum 😍😍😍🤷♀️🤰🤲🏻
AyaYlmazYldrm Oglumda hep bitter cikolata tatli yedim bu hamileligimde hep tursu tzulu hersey yedim tatali hic yemedim ama buda erkek😂 butun yorumlari okudum ne guzel kizi olan ogly oluyo oglu olanin kizi olsun hayirlisiyla gelsin evlatlarimiz