emineserkan2020 kızlar 22 haftalık gebeyim kan ilacı d vitamini ve decavit kullanıyorum sizler neler kullanıyorsunuz bunlar Doğuma kadar devam mı
Unsalinn_Annesii emineserkan2020 22+2 haftalık hamileyim bende kan ilacı, decavit vitamin, demir ilacı, magnezyum bide erken doğum tehdidim olduğu için progestan kullanıyorum ne zamana kadar kullanılacak bilmiyorum
isilbeyaz ben decavite bugun başlayacam kızlar daha önce elenatal1 kullanıyordm bugn sağlkocağndn verdi doktrm bnu.Bazıları çok bulantı yapıyor diyorlar sizde durumlr ne Unsalinn_Annesii emineserkan2020
ilkbahar emineserkan2020 kan ilacı doğuma kadar.. 🙂 Diğerlerini tam bilmiyorum ama muhtemelen onlar da doğuma kadardır…
ilkbahar emineserkan2020 ben oligofer, decavit, tiroid ilacı, insülin, bunları kullanıyorum 😃🙂 en düzensiz kullandığım decavit kafama esince kullanıyorum ama 28. Haftadayım iki kutu bitti şimdiye kadar 🙂😃
emineserkan2020 isilbeyaz CNm bana ilk doktor elevit verdi o bende çok bulantı yaptı onun yerine decavit verdi onu kullanıyorum
Unsalinn_Annesii isilbeyaz bende hiç bulantı yok şükür yapmadı yani bişey evet okuyorum bazılarında yapıyormuş ama bende olmadı sadece fazla büyük hap ama bol suyla çabucak yutuyorum
Alfa2017 D vitamini kullanıyorum ferrum kullanıyordum sonra o nu değiştiler başka verdiler decavitte kullandım başlarda ama o beni çok kötü yapıyordu bıraktım birde b12 iğnesi vuruyorum