Mugetkmk Canııım ikinizin de sağ salim sağlıklı olduğuna çok sevindim ❤️ Hoşgelmiş meleğin 👼🏻 Sağlıkla büyüsün hayatı boyunca mutlu huzurlu olsun. Çok şanslı ve size de en büyük şans olsun.🐣🥰
Ehnr SedaveSusam Allahım hepimize böyle post atmayı nasıp etsin🙏 Evladını en güzel şekilde büyütmek dileğiyle rabbim hep sizinle olsun😻
Beyzoli SedaveSusam Allah size bağışlasın canım darısı bize ya belki saçma gelebilir ama 🤦🏼♀️😂 benim en korktuğum sonda takılması çıkarılması sende nasıl oldu ağrı sızı daha öncede yaşamadım bilmiyorum çünkü
SedaveSusam Beyzoli ben sondam olduğunu bile farketmedim kuzum çıkarıcaz dedikleri ana kadar uyuşturunca takıldı sondam çıkardıklarında da hiç hissetmedim inanki
SedaveSusam Busbusvehashas ahahahahah gördüm senin doğum hikayenide hayırlı olsun kuzummm gözümüz aydın ikimizinde 🤗😍
merve6106 SedaveSusam gözün aydın kuzum rabbim analı babalı saglıklı büyütmek nasip etsin darısı başıma ben sezeryan olacagım gerçi daha önce sezeryan oldugum için temmuzda bende ogluma kavuşacagım inşallah 🥰😘
Sedefaslan SedaveSusam çok güzel okurken gözlerim doldu allah analı babalı büyütsün 😘😘😘😘ben de 35+3 günlüğüm inşlh bende en kıssa zamanda bu duyguları yaşiyacağim 🥰
Mervemia6 SedaveSusam canım öncelikle rabbim sağlık sıhhat versin size bağışlasın minik meleği darısıda bizim başımıza inşallah😍😍🙏👼🏻 Tek şey sorucam ben diyorlar spinal veya epidural farketmez o kestikleri anı az da olsa kesi alan yere giren havayı hissediyorsun yani geriliyorsun da diyorlar o oldu mu doğru mu bu hiçbir şey hissetmiyor musun tamamen yoksa az da olsa hissediyor musun? Bundan dolayı biraz tedirginim tabi normal doğumum olmazsa eğer bunu tercih Edicem🙏
SedaveSusam Mervemia6 bebeğim sana bunu kim dediyse onu kesen doktorda sorun olmuştur öyle bişey olması mümkün değil bende hiç hissetmedim zaten anlamıyosun bile 10 dkda çıkıyo bebek🤗 korkma sen
Brokoli SedaveSusam yaaaa 😍 yorumlarina hep denk geliyordum, kendimi cok teyze olmus hissettim bir an, cok mutlu oldum senin adina. insallah bebeginle alakali hersey hayalini kurdugun gibi olur 🙏 beraber saglikli upuzun bir omrunuz olsun, cok mutlu oluunn 😍
Fatmaelif Hayirli olsun canm.Slm kizlar doktorum pilates yapmamı önerdi normal doğum için bildiğiniz izlediğiniz youtube da video var mı yardımcı olabilir misiniz ☺☺
SedaveSusam belosunannesi36 hiç korkma canım bir şekilde doğacak bu bebekler sen bebişe odaklan o gün gelince onu kucağına alıp koklayacağını düşün🙏🏻
Beyzoli SedaveSusam ya rahatladım valla çok acıyo çıkarılınca yanıyo diyolardı oh çektim valla gerçi daha doğum şeklim belli değil ama