Selam kızlar beni tanıyanlar vardır aranızda buraya 5 haftalık gebelikle katıldım aranızda çok çok sevdiğim arkadaşlarımda oldu tartıştığımız annelerde neyseki her şey geldi geçti 😊 bende doğum hikayemi yazıyorum artık çok şükür . Benim küçük MELİSİM🌸 doğmaya niyet edemedi bi türlü kanala girmekle lutfetti sadece 39+0da kontrole gittik ben biraz pimpiriklendim çünkü kızım 1 haftada hiç kilo almamıştı doktorum bişey demedi ama karın çevresinin 37 hafta ile uyumlu olduğunu gördüm ekranda ve iyice tedirgin oldum doktorum açılman hiç yok istersen peşembe veya pazartesi suni sancı ile doğumu başlatalım dedi perşembe günü ben nöbetçiyim hem dedi bende hem doktorum nöbetçi olduğu için hemde kızımda benimle aynı günde doğsun diye perşembe gününe karar verdim sabah 7.30da hastanedeydik 8de yatışım yapıldı önce fitil ile rahim ağzım yumuşatıldı bu şekilde öğlene kadar kendi sancılarımla 2 cm açılmam oldu suni sancı verelim artık dedi doktorum ve suni sancı başlatıldı ama malesef akşam 18.00de açılmam sadece 3 cm olmuştu . Bu arada suni sancı öcü değilmiş hatta ben hissetmiyodum 100de çıkan sancılarımı doktorum açılma olmuyor dedi istersen suyunu patlatalım bir iki saatte öyle bekleyelim istersen sezeryana alalım dedi eşimle konuştum onunda fikrini almak istedim oda sen nasıl istiyosan öyle olsun ama çok yıprandın dedi bende sezeryanı kabul ettim 19.30da ameliyathanedeydim önce anestezi uzmanı belimden iğne yaptı hiç hissetmedim sonrasında kalçamdan bacaklarıma sıcaklık indi ve artık başlamıştık aşı yaptılar kolumdan serum taktılar ve sadece 15 dk içinde kızımı gördüm meleğim herşeyim o kadar güzeldiki simsiyah saçları vardı elleri çok güzel çırpınıyordu 😍 onu görünce tüm korkularım geçti ki ben sezeryandan çok korkuyodum hep normal doğum istedim ama olmadı kısmet değilmiş demekki 3320 gr 50 cm doğdu annesinin balı kızlar sezeryandan korkmayın hiç bişey hissetmedim ben ama sonrası benim için çok zor geçti çünkü normalde 4-6 saatte açılan bacaklar bende 2 saat sonra açıldı dayanılmaz ağrı çekiyodum allahım al canımı dedim yanımda annem ve kayınvalidem vardı ben ağladıkça onlar ağladılar kendi doktorum geldi en son 4 doz iğne birden yapıldı sonrasında rahatladım eğer etki etmeseydi uyutacaklardı hala o an aklıma geldikçe gözlerim doluyo ama sonrası rahat geçti bugün 5. Günümüz ertesi gün taburcu olduk hep ayaktaydım nerdeyse hiç yatmadım ama size tavsiyem yatın bugün çok ağrım var bunları yataktan yazıyorum😂 süt problemi yaşadık yavaş yavaş çözüyoruz onuda onun dışında sarılık olacak diye aklım çıkıyo ben anne olduğumu ona hiç süt veremedim bir gece o an anladımm kızlar Allah kimseyi çaresiz bırakmasın hepinize dua ediyorum sağsalim kucağınıza alın bebeklerinizi 🤗 sorularınız varsa mümkün olduğunca cevaplarım çünkü uyumak yerine bile kızımı izliyorum çok güzel💕🌸